Organizacja miejsca do pracy
Moderator:mkamil
-
- Użytkownik
Zarówno w domu, jak i w biurze sama urządzam swoje miejsce do pracy. Musi być wygodnie i ergonomicznie, ale i ładnie. Zainwestowałam np. w fajny obraz z mural24.pl, żeby chociaż trochę przyjemniej mi się pracowało
Tutaj są świetne krzesła Kraków Daję linka - jeśli urządzacie swoje biuro może się Wam przyda Sam zamawiałem tam meble do swojego miejsca pracy i jestem bardzo zadowolony. Wszystko najwyższej jakości i nie wydałem na nie fortuny/.
Proponuje model Next SN1 lub Fotel Next SN4 są rewelacyjne. Widziałam takie w sklepie Centrum Krzeseł Bardzo podoba się mi oparcie fotela które jest ergonomicznie i wyprofilowane.demol pisze:Jakie krzesło proponujecie do 800 zł?
Ja również uważam ,że warto jest zainwestować w porządne oświetlenie - szczególnie jeśli spędzamy przed biurkiem większą część dnia.
Obecnie coraz bardziej popularna staje się technologia led - sam posiadam taką lampkę w swoim biurze i jestem z niej bardzo zadowolony. Są one energooszczędne i co najważniejsze, wcale nie męczą naszych oczu.
Ofertę taką posiada Poled: www.poled.eu . Właśnie u nich zamawiałem swój sprzęt i jestem bardzo zadowolony.
Mam ten model:
Obecnie coraz bardziej popularna staje się technologia led - sam posiadam taką lampkę w swoim biurze i jestem z niej bardzo zadowolony. Są one energooszczędne i co najważniejsze, wcale nie męczą naszych oczu.
Ofertę taką posiada Poled: www.poled.eu . Właśnie u nich zamawiałem swój sprzęt i jestem bardzo zadowolony.
Mam ten model:
-
- Użytkownik
Dla mnie podstawą jest wygodne krzesło.
Przy biurku spędzam po 10-12 godzin dziennie. Najpierw praca, a potem lubię jeszcze pograć sobie w strategie w stylu tej: http://dogry.pl/travian. Gdyby nie porządne krzesło mój kręgosłup już dawno wołałby o pomoc.
Przy biurku spędzam po 10-12 godzin dziennie. Najpierw praca, a potem lubię jeszcze pograć sobie w strategie w stylu tej: http://dogry.pl/travian. Gdyby nie porządne krzesło mój kręgosłup już dawno wołałby o pomoc.