szkoła języka angielskiego
Moderator:mkamil
Szkoła języka angielskiego w Warszawie poszukiwana! Znacie namiary na jakaś dobrą szkołę językową w stolicy? Gdzie mają naprawdę dobrych lektorów j. angielskiego? Takich z prawdziwego zdarzenia? Zależałoby mi na kursie w zasadzie od teraz i w małej grupie, max 5 osób. Znacie taką szkołę językową w Warszawie?
Ja się również zastanawiam czy puścić syna do szkoły językowej, w sumie dookoła jest wiele tego języka i by mu się na pewno przydał. Ale na razie szukam dla niego przybory szkolne bo jak co roku zresztą wszystko gubi, dobrze że na Ceneo.pl jest tak dużo ofert z konkurencyjnymi cenami.
Ja wiem jedno - im wcześniej dziecko zacznie swoją przygodę z jeżykiem obcym tym lepiej. To było jednym z kluczowych powodów, dla których zdecydowaliśmy się posłać naszą córkę do prywatnej szkoły podstawowej Towarzystwa Edukacyjnego Vizja w Warszawie. Tu zajęcia z angielskiego obywają się codziennie i to na poziomie rozszerzonym. Teraz córka jest w 4 klasie i widzę jak z każdym dniem coraz lepiej sobie radzi i zaskakuje mnie znajomością nowych słów czy zasad gramatyki. Jestem pewna, że to zaowocuje w przyszłości.
Ja miałem super kurs szkolący pod j. angielski w Studium Pracowników Medycznych i Społecznych - dla mnie się to w 100% sprawdzało, poniewaz chciałem wyjechać i nawet dzięki szkole udało mi się odbyć praktyki zagraniczne, z których naprawdę bardzo się cieszyłem .