Przy takim pomyśle na Twoim miejscu skupiłbym się teraz na zdrowej żywności – jest coraz modniejsza. I to z bardzo dobrych powodów zresztą, także trend ten mnie niezwykle mocno cieszy. Widzę np., że mnóstwo znajomych zajada się teraz takimi rzeczami, jak to -
https://ebakalland.pl/bak-selection-jag ... -100g.html - normalnie jest jakiegoś rodzaju boom na to. Znajdź tylko jakiegoś w miarę ogarniętego kucharza, który potrafi tego użyć w jakichś ciekawych daniach i myślę, że to będzie bardzo dobry start. Takich miejsc wciąż jest za mało, także podrzucam sugestię – póki jeszcze takie miejsca nas nie zaleją i ciężej będzie wyrobić sobie reputację. Teraz jest chyba taki czas, że należy wyrobić sobie status, możliwie „kultowy” w stylu „tego miejsca, gdzie można zdrowo jeść” albo „tego miejsca, gdzie tak kreatywnie przygotowują jagody goji”. Oczywiście produkty trzeba pozyskać od dobrej, zaufanej firmy, jak np. zresztą tej, którą Ci podałem.