Da się w jakiś sposób prowadzić anonimowe rozmowy przez firmowe telefony komórkowe.
Chodzi mi np. o jakieś oprogramowanie, które na to pozwala. Oczywiście pieniądze nie grają roli bo najważniejsze jest dobro firmy.
Problem z podsłuchem telefonów w firmie.
Moderator:mkamil
Nie znam takich aplikacji, poza tym z tego co ostatnimi czasy czytałem to android jest jedną z najłatwiejszą opcją do podsłuchu(Internet w telefonie, wi-fi robią swoje) Zresztą są ogólnie dostępne chociaż nie darmowe aplikację, które podsłuchują telefony z androidem, widnowsem, iosem…
Te ogólnie dostępne systemy wszystkie da się podsłuchiwać.marekfir pisze:Da się w jakiś sposób prowadzić anonimowe rozmowy przez firmowe telefony komórkowe.
Chodzi mi np. o jakieś oprogramowanie, które na to pozwala. Oczywiście pieniądze nie grają roli bo najważniejsze jest dobro firmy.
Jeśli chcesz być bezpieczny to chyba tylko telefon szyfrujący Enigma E2.
Sprzęt nie jest tani ale podobno skuteczny jeśli chodzi o bezpieczeństwo rozmów.
http://www.spyshop.pl jeśli chodzi o sprzedawcę tego telefonu w PL. Podobno dobry sklep detektywistyczny.Mateusz2 pisze:Wpisz sobie w google albo skontaktuj się z jego dystrybutorem to dowiesz się więcej.
Ja wiem tylko tyle co czytałem i raczej żadnych konkretnych informacji niestety Ci nie udzielę. Pozdrawiam!