Czego potrzebuje firma?
Moderator:mkamil
Moja firma potrzebuje większej płynności gotówki. Kilku kontrahentów zalega mi z zapłatą a niestety potrzebujemy gotówki. Co może poprawić ten stan? Stosował ktoś z was faktoring w swojej firmie? Skuteczne to jest? Przyznam się, że sam czytałem ostatnio o tym na www.kuke-finance.pl/oferta/faktoring-pelny/faktoring-z-polisa-kuke/ . Chciałbym jednak poznać opinie osób które już to stosowały. Może też bym spróbował.
Firma jak firma, pytanie czego potrzebuje właściciel? Moim zdaniem stalowych nerwów, bo to, z czym musi sobie czasami dawać radę przerasta wyobrażenia szeregowego pracownika. Każdy myśli, że przedsiębiorcom żyje się jak królom, gdy tak naprawdę jest to ciężka harówa, nieraz gorsza niż mają pracownicy najniższego szczebla. No i ten stres. Ja sobie ledwo radziłem, przyznam szczerze. A pomogła mi dopiero terapia dla biznesu w Warszawie. Tu jest opis: psychoterapia-kielczyk.pl/terapia-dla-biznesu/
To naprawdę dobra rzecz, pozwoliła mi jakoś wytrwać najgorszy okres bez załamania nerwowego, a było już blisko.
To naprawdę dobra rzecz, pozwoliła mi jakoś wytrwać najgorszy okres bez załamania nerwowego, a było już blisko.
Każda firma potrzebuje dobrej reklamy i chyba nie ma osoby, która się z tym nie zgodzi. Oczywiście musi być ona dostosowana do targetu czy branży w jakiej dana firma się obraca. Ja mam sklep więc najbardziej interesuję się tym tematem. Obecnie jestem na etapie "przerabiania" visual merchandising świetna sprawa. Nie sądziłam, że nawet ustawienie towaru ma znaczenie. Bardzo dużo przy tym pomaga mi firma www.emano.com.pl/ Potrafią dobrze doradzić
Do firmy może się przydać sala szkoleniowa w pełni wyposażona w sprzęt komputerowy. Dobrze jest przeprowadzić szkolenie pracowników w dogodnym miejscu. Interesujące sale szkoleniowe wynajmują na saleszkoleniowe.biz/ . Są blisko Dworca Centralnego w Warszawie więc z dojazdem i trafieniem na szkolenie nie powinno być problemu.