Podziwiam ludzi, któzy wbrew wszystkiemu zarabiaja na pasjach.
Mają moc.
---
Ja zarabiam tu: bit.ly/cash-trafficmonsoon ale z pasji niewielkich wysilków niż suoer hobby
Zarabianie na swoich pasjach?
Moderator:mkamil
-
- Użytkownik
Ja też ich podziwiam. Sama bym tak chciała.
Można. Na rpzyklad na blogach. z mojego dowiadczenia moge powiedziec, ze na programach ego typu jak novacash.eu/ mozna zarobic dosc sporo. Bo wydaje mi sie, ze bez takich programow partnerskich jest dosc ciezko dostac jakas kase za bloga, a to przynajmniej pozwioli zdobyc troche grosza
ja na przyklad kupowalem zonie cale to wyposazenie do jej zakladu tutaj plot-er.com.pl/oferta/Vernon pisze:Pewnei ze tak. Moja zona na przyklad teraz bedzie otwierac cala linie produkcyjna ciuchow. Tylko jednak ale, nadal nie ma rzeczy typu lagowarka itd. Ktos z pasjonatow kupwoal moze cos takiego?
-
- Użytkownik
Jeżeli pasja zaczyna być źródłem zarobku, zwykle przestaje być tym samym pasją
To chyba zależy od tego jaką się ma pasję - niektóre łatwiej przekłuć na biznes, inne trudniej. Niemniej jednak mam wśród znajomych sporo osób, których biznes wyniknął z ich hobby. Najwyraźniej można
Rzetelne biuro rachunkowe z okolic Poznania - zakładanie spółek w Anglii i inne usługi rachunkowe http://sigmapartner.pl/
to jest śmieszna sytuacja, bo znajomy zapytał mnie jak w filmie Chłopaki nie płaczą.. co lubisz robić? odpowiedz sobie na to pytanie i zacznij to robić.. pomyślałem, lubię seks? i w sumie to nie jest taki zly pomysł chodzi o sklep z akcesoriami erotycznymi albo jak kto woli seksshop. Odwiedziłem kilka razy sensile.eu i myślę, że to ludzi kręci i mnie też