Co kupować przez internet?
Moderator:mkamil
Kupuję wszystko - od butów po garnki... Myślę, że to takie małe uzależnienie...
Ostatnio sprawiłam sobie elegancką wyciskarkę do soków... zresztą zobaczcie sami
Ostatnio sprawiłam sobie elegancką wyciskarkę do soków... zresztą zobaczcie sami
-
- Użytkownik
Dzisiaj w sieci można kupić praktycznie wszystko.
Zdecydowanie łatwiej znaleźć coś, czego potrzebujemy w sieci niż w zwykłym sklepie.
Ostatnio chciałam np. sprawdzić, ile kosztują pędzle Hakuro. W drogeriach nie mogłam ich znaleźć. W sieci zajęło mi to dosłownie chwilę- sprawdź tutaj.
Zdecydowanie łatwiej znaleźć coś, czego potrzebujemy w sieci niż w zwykłym sklepie.
Ostatnio chciałam np. sprawdzić, ile kosztują pędzle Hakuro. W drogeriach nie mogłam ich znaleźć. W sieci zajęło mi to dosłownie chwilę- sprawdź tutaj.
-
- Użytkownik
Ostatnio robiłam zakupy w rozlewniach perfum i w końcu nie zapłaciłam fortuny za swój ulubiony zapach, więc generalnie polecam
mysle, ze internet jest szczegolnie wazny w znajdowaniu rozwiazan. tak jak my ostatnio zmieniajac wystroj natknelismy sie na takie coś: http://www.lider-maty.pl/ kto by pomyślał, że można zamowić wycieraczki na zamówienie? ale powiem wam, ze tak nas zaciekawilo, ze zamowilismy, dobralismy fajy kolor i wyglada to bardzo okej