Podobną ofertę znalazłem na stronie www.sklepdrogowyplaneta.pl. Może ktoś z forum zamawiał u którejś z tych firm i może się wypowiedzieć?donaire pisze:drogmal.pl
Każdy produkt i usługa traktowane są indywidualnie tak, aby w maksymalny sposób zaspokoić zapotrzebowanie Klienta.
DROGMAL oferuje:
Oznakowanie dróg, ulic oraz placów, w tym:
- Znaki drogowe:
· poziome i pionowe
· zakazu i nakazu
· znaki informacyjne
HOL-MAX - pomoc drogowa
Moderator:mkamil
Nowością w wypożyczalniach jest wynajem z oc sprawcy ja znalazłam coś takiego Wypożyczalnia samochodów RTcars.pl oferuje bezgotówkowy wynajem samochodów zastępczych z OC sprawcy kolizji. Wynajem jest darmowy ponieważ zapłaci za niego ubezpieczalnia sprawcy kolizji
Wiadomo że różne sytuacje mogą się zdarzyć na drodze i niestety nie na wszystkie mamy wpływ. Dobrze jest mieć wykupione kompleksowe ubezpieczenie które zapewni nam całkowitą pomoc w takich sytuacja. Jeśli zdecydujecie się na ofertę http://www.mtu24.pl/ubezpieczenia-komunikacyjne/ to możecie liczyć na pomoc w każdym miejscu jakim się znajdujecie. Warto zajrzeć do nich na stronę i samemu się przekonać.
W kwestii awaryjnego otwierania samochodów pomoże też www.pankluczyk.eu - jeśli ktoś szuka kogoś z Białegostoku akurat