problemy ze zdjęciami w sklepie
Moderator:mkamil
cześć. nie jestem w stanie zorientować się o co chodzi z tym, że mam problem ze wstawianiem zdjęć, wyświetlaniem ich itp na swoim sklepie. sprawdzałam już z różnych komputerów, podłączona do różnych źródeł internetu i problem wszędzie jest ten sam, więc nie jest to wina mojego sprzętu ani prędkości internetu. jak to rozwiązać bo prowadzę sklep z odzieżą i jakby nie było, to zdjęcia są w nim podstawą.
a to nie chodzi w takim razie o hosting zdjęć? musisz się dowiedziec jaką masz prędkość deklarowaną na wgrywanie się tych zdjęć itd i czy nie masz np całkiem ograniczonej ilości mb na to albo coś w tym stylu. Jeśli masz problem z oprogramowaniem, to mogę polecić ci firmę która mi dostarcza hosting i zresztą nie tylko a cena ta sama, także najpierw posprawdzaj swoje paramatry i może cos doradzę.
No to z chęcią skorzystam z podpowiedzi na parametrach nie bardzo się znam, po prostu wiem że u mnie nic się nie wyświetla jak powinno i chcę zmienić już usługodawcę, bo oni nie zamierzają nic z tym zrobić a na pewno nie jest to moja wina ani wina mojego sprzętu. Także czekam na odpowiedź i dzięki!
No więc przybywam i odpowiedzi zgodnie z obietnicą udzielam: hosting zapewnia Fotolister.pl na stabilnym serwerze tylko i wyłącznie służy do wyświetlania zdjęć więc nic ci się nie tnie ani nic, jak ktoś wchodzi to nie czeka aż się wyświetli to jak ze skanera tylko hop i jest. Tam możesz sobie edytowac, podmieniać to jak chcesz itp a reskaluje od miniatur sam. no nie wiem, najlepiej jak wejdziesz sama i posprawdzasz, bo może dla mnie co innego ma większe znaczenie niż dla ciebie