Gdzie na wakacje jesienią?
Moderator:mkamil
Ponoć jesienią bardzo piękne sa Bieszczady, ja polecam Karkonosze - tylko pogoda w górach potrafi być bardzo kapryśna. Ja niestety się w tym roku nigdzie nie wybiorę - sezon ślubny w rodzinie, mamy chyba trzy wesela we Włocławku i tak nie ma jak pojechać gdzieś na dłużej. Może na weekend dłuższy nad morze czy coś.
A może na Jurę Krakowsko-Częstochowską? Zwłaszcza że możesz zawczasu zadbać o noclegi dzięki www.juratour.pl
W góry! To genialne miejsce Tylko trzeba taką pogodę żeby nie padało
Ja jednak latem wolę jeździć tam, gdzie odpoczywa się na łonie natury, czyli nad morze, jezioro czy w góry. Jesienią natomiast zazwyczaj jadę do jakiegoś ciekawego miasta. Jak nie uda się pogoda, to wtedy zawsze można coś pozwiedzać, np. muzea. Na długi listopadowy weekend wybieram się z mężem na Śląsk. Chcielibyśmy zobaczyć np. kopalnię Guido w Zabrzu. Możecie polecić jakiś fajny nocleg? Myślałam nad Hotelem Diament, bo widziałam, że przy dokonaniu rezerwacji określonego dnia można mieć zniżkę nawet 40% http://www.hotelediament.pl/start/diame ... ien-dobry/ . Korzystaliście?