Co sądzicie o firmach oferujących samochody zastępcze z oc?
Moderator:mkamil
Co sądzicie o firmach, które się reklamują jako firmy oferujące całkiem darmowy wynajem auta zastępczego z oc sprawcy na czas naprawy naszego samochodu? Czy oferty tych firm (szczególnie jeśli chodzi o firmy w Łodzi) są wiarygodne i godne polecenia? Czy ktoś z Was kiedyś korzystał z takich usług i mógłby się podzielić swoją opinią na ten temat? Sam zastanawiam się nad tego typu działalnością. Wiem, że w Łodzi jest już jedna taka firma, polecono mi ją, ale nie wiem czy faktycznie to co oferują na pokrycie w realiach.
Cóż, trzeba mieć sprawdzoną firmę to wtedy można się w to śmiało bawić Ja natomiast ostatnio odkryłem, że jeśli macie jakąś Hondę, którą chcielibyście sprzedać, to możecie dokonać sprzedaży z samą firmą Honda Oferują zwykle lepsze ceny, niż zwykli dealerzy, nawet do 30% i bezpłatnie najpierw wyceniają samochód, mogą nawet przyjechać do was, by było wam wygodniej. Więcej informacji znajdziecie tutaj: http://www.hondamarket.pl
W sumie ciekawy pomysł, dobrze wiedzieć. A znacie może jakąś wypożyczalnię aut w Warszawie? Niedługo jadę w delegację i potrzebuję samochodu na kilka dni. Jest jakaś dobra wypożyczalnia samochodów warszawa?
Witam. Jeśli ktoś z Was szuka dobrej i przede wszystkim sprawdzonej wypożyczalni samochodów osobowych w Warszawie to polecam Wam zajrzeć na http://www.best-rent.pl/ Gdzie moim zdaniem mają oni najlepszą ofertę w tym mieście. Czasem zdarza mi się przyjechać do stolicy w delegacji a wtedy udaję się do nich w celu właśnie wypożyczenia auta. W ich ofercie znajduje się ich na prawdę całkiem sporo i na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Mają dobre ceny i cieszą się w internecie na prawdę bardzo dobrą opinią. Tak wiec jeśli ktoś z Was jest zainteresowany to zajrzyjcie na ich stronę internetową a dowiecie się więcej szczegółowych informacji. Może też ktoś z Was już korzystał z ich usług i zechce podzielić się swoją opinią ? Jestem tego na prawdę bardzo ciekaw i Wasze komentarze mogą pomóc innym przyszłym klientom w podjęcie decyzji. Zapraszam do wspólnej dyskusji na ten jakże ciekawy temat. Z moich obserwacji wynika że rynek wypożyczalni samochodów ma się bardzo dobrze i jest na to popyt dlatego tak chętnie one powstają. Wiele osób przyjezdnych nie chce podróżować komunikacją tylko wybierają samochód jako komfort jazdy i jakoś im się nie dziwię.