Ale to nie miał być krytycyzm. Po prostu mi się skojarzyły kropki z biedronką - normalna sprawa
A o tym, jak się ubierać w takich oficjalnych sytuacjach oraz jaki wybrać kostium do pracy, piszą na MangoPress - stamtąd można się dowiedzieć o pewnych ogólnych zasadach, jak i zaczerpnąć parę inspiracji.
Sukienka w kropki na spotkanie z klientem?
Moderator:mkamil
Moim zdaniem biznesowe ubranie powinno być jednak bardziej stonowane. Sukienki rozmiar 48 na eleganckie spotkanie są na Modbis.pl - koniecznie sprawdźcie ofertę tego sklepu internetowego, ponieważ jestem pewna, że znajdziecie tam coś odpowiedniego.
Wydaje mi się, że taki wzór jest fajny jeżeli kolory są stonowane. Teraz jest bardzo duży wybór w sklepach dlatego sukienki na jesień warto przejrzeć na stronach takich jak domodi.pl/odziez/odziez-damska/sukienki_opcje_pora-roku,jesien gdzie znajdziesz na pewno dużo wzorów, w tym kropki. Lubię tam zamawiać. Ostatnio kupiłam sobie sukienkę na jesień, z grubszego materiału.
Jak już wcześniej wspomniałam sukienka w kropki do pracy to całkiem dobry pomysł. Tylko musi być odpowiednio dobrana. Możesz obejrzeć ciekawe sukienki do pracy na stronach takich jak modbis, tam naprawdę jest dużo różnych modeli i wzorów, w tym wspomniane wcześniej przez Ciebie kropki. Zatem jest w czym wybierać. Sprawdź koniecznie
A jak ubieracie się na spotkanie z klientem latem? Ciekawi mnie to, jak dbacie o wygląd, kiedy jest upał. Znalazłam taki artykuł na ten temat http://www.baan.pl/elegancko-ubrana-na- ... lny-dzien/ . Chyba muszę wymienić całą garderobę.
Sukienka na spotkanie z Klientem musi być zarazem elegancka i skromna. Nie może występować w jaskrawych kolorach, ale w bardziej stonowanych barwach typu czerń, szarość, granat, bordo etc. Kropki nie będą więc chyba dobrym rozwiązaniem... Ale nie martw się, podrzucam Ci namiar na sklep internetowy, w którym na pewno znajdziesz idealną sukienkę biznesową: http://greenpoint.pl/21-sukienki
Pamiętaj, że swoim strojem musisz wzbudzać zaufanie i poczucie wysokich kompetencji, nie zaś prowokować innych. Zapomnij także o głębokich dekoltach czy sukienkach przed kolano. Ale o tym chyba nie muszę Ci wspominać.
Pamiętaj, że swoim strojem musisz wzbudzać zaufanie i poczucie wysokich kompetencji, nie zaś prowokować innych. Zapomnij także o głębokich dekoltach czy sukienkach przed kolano. Ale o tym chyba nie muszę Ci wspominać.