Jak można samodzielnie stworzyć idealne miejsce do pracy w biurze?
Chodzi mi o takie zaprojektowanie tej przestrzeni, żeby każdemu odpowiadało.
Jak stworzyć idealne miejsce do pracy?
Moderator:mkamil
To zależy - inaczej będzie się robiło własne miejsce do pracy w domu, a inaczej urządzało przestrzeń dla pracowników.
Na pewno da się osiągnąć coś takiego jak biuro idealne.
Wrzucam artykuł na ten temat - jestem pewna, że znajdziesz tam więcej informacji. Na początek jednak sama zastanów się, jaki efekt chciałabyś osiągnąć i jakie macie potrzeby w biurze. Ile osób musi tam znaleźć dla siebie miejsce i czy każda potrzebuje takiej samej przestrzeni.
Na pewno da się osiągnąć coś takiego jak biuro idealne.
Wrzucam artykuł na ten temat - jestem pewna, że znajdziesz tam więcej informacji. Na początek jednak sama zastanów się, jaki efekt chciałabyś osiągnąć i jakie macie potrzeby w biurze. Ile osób musi tam znaleźć dla siebie miejsce i czy każda potrzebuje takiej samej przestrzeni.
Przede wszystkich dobrze wyposażone biuro położone w atrakcyjnym miejscu to jedna z podstaw. Ale jeśli nie stać nas na to aby wynająć biuro np w centrum gdzie wiadomo że ceny są wysokie no to możemy zadbać o to aby wystrój biura był na jak najwyższym poziomie. W tym celu warto przyjrzeć się ofercie http://www.viperprint.pl/produkt/PA001 Mamy tutaj masę gadżetów biurowych w atrakcyjnych cenach. Polecam tam zajrzeć i znaleźć coś dla siebie. Na pewno odmienią one cały wystrój biura.
Spytaj pracowników a dowiesz się jednego- funkcjonalne meble i wygodne fotele pracownicze to podstawa U mnie pamiętam jak urządzaliśmy biuro to bardzo dużo czasu na wybór tych rzeczy poświęciliśmy. Ostatecznie większość kupowałem od firmy Logan ze względu właśnie funkcjonalność i wygodę Jak wygodniej się pracuje to i efektywność większa- podstawowe prawo biznesu