Dobra pizza po pracy?
Moderator:mkamil
Często jadę trasą Sosnowiec - Katowice i widziałem billboardy tej pizzerii. Ja u nas w Sosnowcu przeważnie chodzę do lokalu, który prowadzą pasjonaci lotnictwa. Fajnie to wygląda i nigdy nie spodziewałem się, że pizzeria może mieć coś wspólnego z samolotami. Zobacz sobie ich stronę i raj in fly menu. Jak będziesz mieć czas i będziesz akurat w Sosnowcu, to wpadnij do pizzerii przy Piłsudskiego 42tatarak pisze:Boże, jak ja tęsknię za pizzą z Drivera w Katowicach. Jest dość tłusta...ale raz na jakiś czas można sobie na nią pozwolić! Muszę namówić rodziców, aby kiedyś ją zamówili jak u nich będę.
Witam. Czy wchodziliście może na pizza portal ? To strona gdzie możemy zamówić swoją ulubioną pizze z jedną z setek dostępnych knajp. Bardzo często z niego korzystam a dzięki rabatom na stronie internetowej https://blip.pl/pizza-portal/ możemy zaoszczędzić sporo pieniędzy. Dajcie znać w komentarzach co o tym sądzicie. Mam nadzieję że komuś tym samym pomogłem.
Ja tam bardzo lubię zjeść dobra pizzę raz na jakiśczas, ale tez wole ją sam sobie zrobić zamiast zamawiać!
Ja wolę przejść się do pizzerii niż zamawiać do domu no chyba że jestem już naaprawdęęę zmęczony. Jeśli chodzi o pizzerie, to w Rudzie Śląskiej niedawno otworzyli nowy lokal - www.funpizza.pl - jedliśmy dopiero jedną pizzę tam, ale była świetna. Także polecam Ślązakom
Najlepsza pizze zrobi się samemu. I taniej!, ale po pracy polecam coś na szybko z pizzerii. Ja tam lubię ostre
Nie przepadam za pizzą, nie zamawiam też do domu chyba że akurat towarzystwo ma na nią ochotę. Wolę jakieś zdrowe, zimne przekąski, może to być ser koryciński swojski albo jakieś owoce.