szukam opinii o kancelarii Kasprzyk&Niziołek
Moderator:mkamil
ja współpracuję z nimi od jakiś 2 lat. Generalnie jest ok - są terminowi, uczciwi, mają duże doświadczenie w branży i znają się na rzeczy. Zawsze mam porządek w papierach, jak czegoś potrzebuje to wystarczy telefon i wszystko jest sprawnie załatwiane także śmiało mogę ich polecić.
Dzięki za odezw Słyszałam o nich sporo pozytywnych opinii ale postanowiłam jeszcze popytać ( jak to ja ;p ). Ale tylko potwierdzacie to co słyszałam już wcześniej. Zastanawiam się tylko jak to wygląda w przypadku prowadzenia całej działalności z tymi wszystkimi sprawami kadrowymi itd. Czy oni tylko typowo podatkami i rozliczeniami się zajmuja ?
lenkaa1 kadry też obsługują mają zatrudnionego specjalistę od spraw personalnych także spokojnie można im powierzyć komplesowe prowadzenie rozliczeń wraz z księgowością. Jak zatrudniasz większą ilość pracowników to taka pomoc naprawdę jest nieoceniona, samej pewnie ciężko byłoby ogarniać te wszystkie dokumenty ( a z doświadczenia wiem, że mało ich nie jest ).
fajnie, że się udało ostatnio moja znajoma otwierała biznes i też ich jej poleciłam. Już podpisali umowę a znajoma odetchnęła z ulgą bo teraz nie będzie musiała już samodzielnie ogarniać tych wszystkich rozliczeń i dodatkowo zajmować się kadrami ( bo zatrudnia ponad 10 osób ).