Stomatolog estetyczny Kraków - poszukiwany
Moderator:mkamil
Potrzebuje namiary na gabinet stomatologii estetycznej w Krakowie. Chce w koncu zrobic porzadek z moimi zebami - na poczatek zapewne czyszenie i fluorowanie - a potem - to co potrzebne bedzie. Prosze o kilka gabinetow, abym miala z czego wybierac
A jakie zabiegi Cię konkretnie interesują? Chcesz wybielić zęby czy wyprostować? Jesli chodzi o zabiegi ze stomatologii estetycznej w Krakowie to polecam udac się do gabinetu doktor Świątkowskiej na Podgórze. Tam znajdziesz ofertę kilkunastu zabiegów poprawiających wygląd zebów. Myślę, że najpierw musisz umówic się na konsultację aby dentysta ocenił stan uzębienia i zdecydował co można poprawić.
Akurat Kraków to nie moje rejony, ale w Katowicach mogę polecić tę klinikę: https://www.borczyk.pl/kontakt/ ,
w której zajmują się pacjentami kompleksowo. Zerknij na ich stronę, może się okaże, że nie jest tak daleko od Ciebie i warto będzie ją odwiedzić. To, co ich wyróżnia to na pewno nowoczesny sprzęt i wysokie standardy leczenia, dlatego mogę polecić tę klinikę bez najmniejszych wątpliwości.
w której zajmują się pacjentami kompleksowo. Zerknij na ich stronę, może się okaże, że nie jest tak daleko od Ciebie i warto będzie ją odwiedzić. To, co ich wyróżnia to na pewno nowoczesny sprzęt i wysokie standardy leczenia, dlatego mogę polecić tę klinikę bez najmniejszych wątpliwości.