Firma Cateringowa
Moderator:mkamil
Jest bardzo dużo firm i usług cateringowych. Wybór powinien w dużej mierze opierać się na opiniach dotychczasowych klientów. Możesz również wybrać się osobiście do kilku firm, aby posmakować oferowane przez nich potrawy. Ja też w ostatnim czasie korzystałem z usług takiej firmy, jednak konferencja odbyła się w ich lokalu. Bardzo mi się spodobało, oprogramowanie, które mieli. Był to system POS. Dużo informacji na ten temat znajdziesz na stronie https://joinposter.com/pl System POS jest połączeniem urządzeń z dedykowanym im oprogramowaniem, które wspólnie tworzą stanowisko sprzedażowe. Skrót POS pochodzi od angielskich słów Point of Sale, czyli dosłownie punkt sprzedażowy. Rozwiązania POS wykorzystywane są do kompleksowej sprzedaży, poczynając od przyjęcia zamówienia od klienta, na płatności za towar kończąc. To wszystko sprawiło, że obsługa całej imprezy przebiegła niesamowicie szybko i sprawnie. A pomimo tego, że na sali znajdowało się około 300 osób, to każdy bez problemu dostał to o co prosił. Jeżeli planujesz imprezę na sporą liczbę gości, to zwróć uwagę na tego typu system w firmie którą zatrudnisz.