Cześć,
Niebawem otwieram swoją siłownię i zastanawiam się co mógłbym w niej umieścić, aby polepszyć jej wizerunek i poprawić jakość obsługi klienta?
Akcesoria na siłownię
Moderator:mkamil
Według mnie takie rzeczy jak ogólnodostępna woda powinna być wyposażeniem każdej siłowni, być może nie dostaniesz za to dodatkowych zysków z jej sprzedaży, jednak jestem pewny, że zyskasz tym uznanie klientów. Bardzo ciekawym pomysłem jest również postawienie automatu ze zdrową żywnością. Przekąski w pracy wcale nie muszą oznaczać kalorycznych słodkości czy pustych zapychaczy. Pyszne soki, pełnoziarniste batony oraz mieszanki bakalii prosto z maszyny sprzedającej. Taką ofertę posiada firma https://ebakalland.pl/bak-selection-jag ... -100g.html Dawniej automaty kojarzyły się głównie z gazowanymi napojami. Dziś nie jest to już regułą. Od pewnego czasu dużą popularnością cieszą się owocowe czy warzywne soki, które stanowią świetną alternatywę dla zwykłej wody. Automaty z taką zawartością to doskonały wybór szczególnie dla większych firm czy miejsc, gdzie przewija się dużo dzieci i młodzieży. Większa dostępność zdrowych produktów przekłada się na odpowiednie nawyki żywieniowe u najmłodszych i dorosłych, a co się z tym wiąże, także ich kondycję i zdrowie. Warto o to zadbać już teraz.
-
- Użytkownik
Może takie automaty z piciem i jedzeniem ? może takie energetyki i batony białkowe ?. Ja ze swojej strony polecam skontaktować się z firmą Vendim z miejscowości Przecław. Ja takie automaty mam u siebie i super się sprawdzają.
Może i się super sprawdzają, ale jest to na dobrą sprawę robienie klienta w balona. Nie po to się na tej siłowni poci i męczy, żeby się napompować energetykiem "sam cukier" i zjeść batona "chemia".
-
- Użytkownik
Pisałem właśnie w innym wątku, opaska sportowa na siłownię jest ok. Lepsze wyjście niż smart, głównie dzięki mniejszym rozmiarom po prostu. A funkcji, które mozna wykorzystać na treningu jest dość sporo