Problem z automatyczną skrzynią - Warszawa
Moderator:mkamil
Mam pytanie do osób które mają auto z automatyczną skrzynią i pojawił się również u nich problem z działaniem. Czy jesteście mi w stanie polecić dobry serwis w Warszawie bądź okolicy który rzeczywiście wykonuje naprawy tego elementu dokładnie i w dobrym zakresie cenowym?
No niestety jak już trafi się jakiś problem z automatem to później koszty naprawy są niestety bardzo duże, dlatego nie każdego stać na aso. Natomiast ja znalazłem dobrą alternatywę bo przez znajomych trafiłem na serwis Auto Józefów który wyłącznie zajmuje się automatycznymi skrzyniami od lat i wychodzi im to bardzo dobrze, co ważne w przystępnych cenach i na gwarancji.
Jeżeli masz takie problemy to nawet się nie zastanawiaj i jak najprędzej ciśnij do dobrego serwisu. W warszawie mogę ci polecić na przykład https://malibu-auto.pl/serwis-mechaniczny/. Nie ma co, warto jest dmuchać na zimne i takie usterki naprawiać jak najprędzej. Potem niestety mogą się niestety okazać nienaprawialne
Mi również wydaje się, że najrozsądniejszą opcją będzie wybór serwisu który wyłącznie się tym zajmuje i tutaj wspomniany Józefów według mnie zdecydowanie sobie poradzi z takim problemem. W końcu mają kilkunastoletnie doświadczenie i mechaników którzy zjedli na nich przysłowiowe zęby.