Własna masarnia
Moderator:mkamil
-
- Użytkownik
- Posty:418
- Rejestracja:07 sty 2019, 08:31
Pamiętaj o zakupie drzwi chłodniczych! W końcu odpowiednie miejsce na przetrzymywanie zamrożonego mięsa jest tutaj niezmiernie ważne i przydatne. Dzięki https://www.lekkaobudowa.pl/ udało mi się zaopatrzyć mój zakład w tego typu element.
-
- Użytkownik
- Posty:300
- Rejestracja:16 sty 2019, 19:40
Maszyny klipsujące, rozbijające mięso czy nawet klipsy i pętelki z pewnością Ci się przydadzą na terenie masarni. My postawiliśmy na tego typu elementy z oferty Beck Maga https://www.beck-maga.pl/ . Ich jakość jest wprost nie do zastąpienia!
Z pewnością będziecie produkować znaczne ilości zanieczyszczeń, także inwestycja w oczyszczalnię byłaby znakomitym pomysłem. Taka przydomowa wystarczy, aczkolwiek warto postawić na jakąś większą. EKO-BIO 8000 z oferty https://oczyszczalnia.net/ powinna spisać się znakomicie, my z niej korzystamy w naszym zakładzie!
Dzięki za polecenie Biura Gama! Dzięki tym wszystkim pozytywnym komentarzom zadzwoniłem do nich i umówiłem się na spotkanie i od kilku miesięcy też jestem już ich zadowolonym klientem. Są bardzo profesjonalni, a w ich biurze panuje bardzo przyjemna atmosfera. Cieszę się, że na nich trafiłem.
-
- Użytkownik
- Posty:27
- Rejestracja:26 lip 2019, 11:29
Jak dla mnie idealne wyroby oferuję zakład mięsny Borowina Broszki w miejscowości Złoczew, która od ponad 20 lat oferuję produkcję i dystrybucję wyrobów mięsnych. W tej firmie znajdziemy takie wyroby jak smaczne wędliny, kiełbasy, kabanosy, kaszanki i przepyszne pasztety - można powiedzieć wędliny i mięsa jak kiedyś.