Restauracja Warszawa.
Moderator:mkamil
Cześć mam w planach zorganizować przyjęcie dla pracowników, co sądzicie o restauracji Bubbles w Warszawie? Słyszałam, że imprezy organizowane przez nich są udane i każdy je miło wspomina oraz że menu może być ułożone pod gusta gości, co jest dużym plusem dla restauracji. Jestem skłonna właśnie tam zorganizować moją imprezę.
Jeśli organizujecie konferencja to polecam wyłącznie w Restauracji Akademia. Jest to bardzo znany i prestiżowy lokal, a nawet można powiedzieć, że najlepszy w Warszawie. Cieszy się ogromną popularnością wśród biznesmenów oraz celebrytów i dlatego warto w nim zorganizować eleganckie spotkanie. Nie ma lepszego miejsca na połączenie wykwintnej kuchni z omawianiem firmowych spraw.
My jak planujemy jakieś spotkania biznesowe to w restauracji New Orleans- super jedzenie mają, naprawdę wyśmienite. Plus za to że restauracja jest otwarta do późnych godzin nocnych więc naprawdę można posiedzieć i wszystko omówić, albo potem skoczyć do klubu się pobawic - swoją drogą klub super i polecam się tam wybrać na degustacje alkoholi bo mają naprawdę trunki z całego świata. A dojazd ogólnie bardzo łatwy tam jest bo mają taką opcję jak bezpłatny transport na terenie Warszawy – wystarczy zadzwonić i ktoś przyjdzie was odebrać
-
- Użytkownik
Można sie wybrać na Krakowskie (świetna okolica) i pójść do PanKejk. Mają naprawdę super jedzenie, zwłaszcza placki ziemniaczane. Na śniadanie polecam szakszukę oraz kawę, która jest super u nich
Polecam Bistro na Krakowskim Przedmieściu - Jajko http://jajko.co/ . To nasze nowe odkrycie i od tamtego czasu staram się pojawiać tam z małżonką jak najczęściej. Świetne wrażenie robią na nas serwowane tam lunche, doskonałe na przerwę w pracy.