Militaria - broń, pistolety, noże
Moderator:mkamil
Co konkretnie potrzebujesz kupić? Ja od dłuższego czasu zastanawiam się nad zakupem wiatrówki i jeśli mam być szczera, to przejrzałam wiele ofert. Jenakże skłaniam się ku zakupie. To wiatrówka Zoraki, wysoka jakość a cena - widziecie sami, że bardzo atrakcyjna. Sprawdź ich ofertę, może znajdziesz coś co Cię zainteresuje.
Posiadać broń to jedno, natomiast nie można zapominać o tym, że jej przechowywanie to też ogromna odpowiedzialność. Spora tragedia może się wydarzyć, jeżeli ktoś ją ukradnie – a już nawet nie wspominam o tym, co będzie, jak jakieś dziecko po nią sięgnie… Nigdy nie wiadomo, wystarczy chwila nieuwagi, trochę alkoholu na spotkaniu z kumplami i problem gotowy. Nieraz bardzo duży problem, kosztujący życie ludzkie. Nie wyobrażam sobie więc, żeby broń nie była trzymana pod kluczem. Są na nią odpowiednie sejfy - które trzymają się przepisów prawnych. Bo, jak łatwo się domyślić, trzymanie w domu broni obarczone jest rozporządzeniami ministra spraw wewnętrznych i prawa państwowego. I bardzo dobrze moim zdaniem. Dzięki temu jest przynajmniej pewność, że takie sejfy trzymają się pewnych jakościowych standardów.
-
- Użytkownik
Ja z kolei lubię postrzelać do rzutek strzeleckich. Traktuję to jako interesujące hobby, które umożliwia mi wyżycie się po ciężkich dniach pracy. Dysponują szerokim wyborem, można je zakupić w różnych wariancjach. Oczywiście mowa o ofercie https://www.rzutkistrzeleckie.com/ !