Czego potrzebuje firma?
Moderator:mkamil
-
- Użytkownik
Racja - dobre biuro księgowe pozwala zaoszczędzić pieniądze i zdrowie, bo roliczeń nie będzie się czepiał urząd skarbowy. Tu mogę polecić biuro rachunkowe Abacus z Warszawy. Dobra jakość, rozsądne ceny, kompleksowe usługi
Tłumacz przysięgły może się okazać niezastąpiony! Warto wiedzieć, do kogo się zgłosić w celu skorzystania z tego typu usług. Nasz wybór padł na biuro tlumaczeń Rotas http://www.rotas.pl/ , które wszelkie teksty i dokumenty przetłumaczyło w trybie natychmiastowym!
-
- Użytkownik
Wszystko powyżej się zgadza ale moim zdaniem w firmie muszą być najlepsze systemy wspomagające takie jak DMS czy ECM, która dostarcza nam firma e-volution.pl Ja osobiście z takich systemów korzystam w swojej firmie i uważam, że od wprowadzenia ta ich systemów trzeba zacząć.
Firma potrzebuje PRZEDE WSZYSTKIM solidnego działania w obrębie podatków i finansów. Bez tego ani rusz, ale to może Ci zapewnić np. dobre biuro rachunkowe. Dla mnie takie okazało się remedium na wszelkie bolączki - polecam GAMĘ z Myśliborskiej w Warszawie.
- Michał.Mordak64
Ja miałem problem jakie biuro rachunkowe mogło by dobrze poprowadzić moją rachunkowość i polecono mi ta firmę AKRO z siedzibą w Warszawie na Nowogrodzkiej. Biuro sprawdziło się w 100% i nie przeniósł bym się za nic do konkurencji.
-
- Użytkownik
Moim zdaniem warto rozejrzeć się za dobrym biurem księgowym bo jednak jeżeli sami nie orientujemy się w księgowości to daleko nie zajdziemy. Jeżeli ktoś z was jest z okolic Szczecina to polecam skorzystać z oferty biura Ed-Pro Expert.
- dobrybiznes7
W dzisiejszych czasach firma powinna wspołpracowac z dobra kancelaria prawno podatkowa. Zawilość przeisów powoduje, ze jest to nieuniknione. Moja firma ma podpisana umowe z kancelaria OżógTomczykowski z Warszawy. Nasza wspólpraca układa sie barzo dobrze i jestem z nich bardzo zadowolony. Zespól fachowcow którzy kazdego roku zdobywaja różnego rodzaju wyróżnienia.