Sprawdzony deweloper
Moderator:mkamil
- mariusz3212
Ja swoje mieszkanie w Mogilnie kupiłem od dewelopera . Jestem bardzo zadowolony, bo kupiłem mieszkanie swoich marzeń, w atrakcyjnej okolicy!
Ja wyszłam z założenia, że jaki by sprawdzony nie był to nie zaszkodzi sprawdzić jeszcze, czy przy odbiorze wszystko gra. Z Per modum czyli warszawskiego zarządcy był ze mną przedstawiciel tej firmy. Ja to się nawet w części nie znam na tym wszystkim. A dzięki takiemu sprawdzeniu byłam pewna, że wszystko jest jak należy, nic mnie nie zaskoczy. Potem i nasze osiedle wzięli w zarząd co mnie cieszy, bo to solidna i dobra firma. Znają się na zarządzaniu nieruchomościami.
Od tego na jakiego dewelopera się trafi zależy tak naprawdę wszystko. Bo najgorzej iść w ślepo i godzić sie na wszystko co nam wciskają. Jak w połowie roku poszliśmy do Lps invest to bylismy przekonani że chcemy mieszkanie w Rembertowie w inwestycji rembertów Przy Lesie. Pogodziłam sie z faktem ze nie bede miala domu... No ale jak sie okazało jest kolejna inwestycja Apartamenty Katiuszy która fakt bedzie oddawana w 2021 roku, ale na apartament w otoczeniu zieleni z metrażem ponad 100m2 czyli prawie jak dom - zdecydowalismy sie zaczekać. Deweloper musi być oblatany, musi poczuć swoich klientów, aby wiedziec co im proponowac
Jeśli chodzi o Warszawę to sprawdzonym deweloperem jest Fabryka Domów p. Kurpiewskich. Budują osiedla za gotówkę a nie kredyt i istnieją na rynku bardzo długo, mają renomę i nie ma ryzyka że zaraz się zawiną zostawiając dziurę w ziemi.
To prawda, wybór dewelopera jest bardzo ważny. Ja mogę polecić wam Kasiński Investment, mój brat kupował u niego mieszkanie - mieszkanie na cichym i zadbanym osiedlu, budynek oddany do użytku na czas. Deweloper korzysta tylko z najwyższej jakości materiałów. Samo mieszkanie bez zarzutów, nie słychać sąsiadów za ścianą, przy odbiorze żadnych uwag i mankamentów - solidne wykończenie. Także jak poszukujecie naprawdę godnego zaufania dewelopera, sprawdźcie Kasiński Investment.