księgowość tradycyjna czy online ?
Moderator:mkamil
Rynek oferuje tyle możliwości, możesz spróbować połączyć tradycję z nowoczesnością czyli biuro gdzie fizycznie możesz przyjść i poznać twarz swojej księgowej/ego a na co dzień komunikować się z nimi online co oszczędza dużo czasu i jest wygodne. Polecam poszukać,ofert jest sporo ja wlasnie z takiej opcji korzystam.
Biuro rachunkowe TaxOnline24 www.taxonline24.pl od dawna zajmuje się dla nas księgowością i sprawami rachunkowymi. A przynajmniej od czasu gdy stwierdziliśmy, iż jest to nie nasza działka i zadania tego typu należy powierzyć fachowcom. To był trafiony pomysł.
Ja po prostu współpracuję z biurem rachunkowym i nie mam żadnych problemów z rozliczeniami. Warto w taką współpracę zainwestować. Zerknicie sobie na ofertę biura ksiegowego adamus net pl. Ceny jak na Warszawę przyjemne, a komfort współpracy wysoki
Ja korzystam z https://lp.morganizerfinansow.pl/ryczalt99 Bardzo dobrze mi się sprawdza, za niewielką kwotę mam zapewnioną opiekę księgową , fakturowanie czy obliczanie mojej składki ZUS i wiele innych Chociaż na początku wszystkie sprawy księgowe były dla mnie czarną magią, to od kiedy korzystam z mOrganizera wszystko stało się bardzo przejrzyste
korzystamy z tradycyjnej księgowości, zatrudniliśmy księgową, poprosiła nas o wykupienie dostępu do serwisu portalfk.pl to świetna opcja dla profesjonalistów, mozna łatwo uzupełnić swoją wiedzę, poruszanie się po serwisie jest bardzo łatwe