Firma potrzebuje ciągłego rozwoju oraz marketingu. Skoro działamy w internecie dlatego sklep Biłgoraj Pradlo musi byc odpowiedni wypozycjonowanie by klienci trafili
A wiadomo ciężko się coś robi skoro dobrze na tym się nie znamy musimy się tego nauczyć.
Czego potrzebuje firma?
Moderator:mkamil
na pewno takim elementem obowiązkowym jest szybki i stabilny internet, nie wyobrażam sobie sprawnego działania żadnej firmy bez dostępu do sieci. Jak prowadzicie działalność w Białymstoku to zdecydowanie polecam ofertę dostawcy Elpos. Dużo pakietów do wyboru, rozsądne ceny, sprawna aktywacja usług.
-
- Użytkownik
Tonery zamienniki są w Asarto. Myślę, że to bardzo dobre i praktyczne rozwiązanie. Tonery bardzo dobre, jakość druku też dobra, dodatkowo nie zdażyło mi się, żeby toner sprawiał jakiś problem
Jeśli jest się przedsiębiorcą, to w organizacji pracy swoich pracowników może być przydatny dobry system CRM. Pozwoli on obserwować jakie zadania robią pracownicy w pracy oraz ile czasu na nie poświęcają. Ja w swojej firmie korzystam z systemu CRM od FIRMAO. Jest to jeden z najlepszych tego typu oprogramowań na rynku i bardzo je polecam.
Właśnie przy obecnych przepisach to moim zdaniem bardzo dobrej jakości i doświadczone biuro rachunkowe. Np. Abacus z Warszawy, mieszczą się na ulicy Lanciego. Pełna ksiegowość, rozliczanie podatków, do tego również przygotowanie deklaracji jpk vat. Mamy więc pomoc od A do Z