Olkka pisze:
> My w razie potrzeby korzystamy z pomocy Pana Tomasza Tomaszczyk.
> Specjalizuje się w prawie pracy, ma duże doświadczenie i wiedzę a przy tym
> jest zaufany i zaangażowany.
Również mogę polecić Pana Tomasza. Profesjonalne i konkretne podejście do sprawy i do klienta. Jest rzetelny, zaangażowany i ma na prawdę ogromną wiedzę więc ciężko go zagiąć.
Prawnik
Moderator:mkamil
Jeśli potrzebujecie sprawdzonego adwokata, godnego zaufania, który zajmuje się obsługą prawną samorządów (urzędów gmin, miast, powiatów) to polecam kancelarię, którą prowadzi pani Magdalena Adamczewska - http://www.adamczewska.com.pl/. Pomoc prawna dla samorządu terytorialnego polega m.in. na wsparciu w pozyskaniu środków UE czy procesu wydawania decyzji administracyjnych. Kancelaria też pomaga przy uchwalaniu uchwał przez radę gminy bądź powiatu itp.
TobiK pisze:
> Do spraw firmowych Pan Tomaszczyk jak najbardziej będzie odpowiednim
> wyborem. Sam korzystam z jego porad w kryzysowych sytuacjach i zawsze udaje
> nam się wyjść obronną ręką.
Ja własnie ostatnio szukałem kogos od prawa pracy i trafiłem na tego prawnika. Profesjonalne podejście, klienta traktuje poważnie. Widza i doświadczenie na pewno są jego mocnymi stronami a to przekłada się na skuteczność.
> Do spraw firmowych Pan Tomaszczyk jak najbardziej będzie odpowiednim
> wyborem. Sam korzystam z jego porad w kryzysowych sytuacjach i zawsze udaje
> nam się wyjść obronną ręką.
Ja własnie ostatnio szukałem kogos od prawa pracy i trafiłem na tego prawnika. Profesjonalne podejście, klienta traktuje poważnie. Widza i doświadczenie na pewno są jego mocnymi stronami a to przekłada się na skuteczność.
Widziałem w tym wątku poruszony temat windykacji, według mnie jest on dosyc delikatny, dlatego lepiej skorzystać z ifrmy, która ma w nim duze doświadczneie i specjalizuje się w odsyzkiwaniu należności. Sprawdź usługi windykacja-online.pl - na pewno będziez zadowolony
Jeśli potrzebujecie dobrego prawnika, który zajmuje sie prawem samorządowym, to polecam kontakt z kancelarią pani Magdaleny Adamczewskiej - http://www.adamczewska.com.pl/ . Jest ona radcą prawnym, który od wielu lat specjalizuje się w udzielani pomocy prawnej jednostkom samorządu terytorialnego. W zakresie jej działania znajduje sie pozyskiwanie środków UE, pomoc podczas procesu wydawania decyzji administracyjnych, a także uchwał przez radę gminy bądź powiatu. Jest kompetentna, rzeczowa i profesjonalna.