Prawnik
Moderator:mkamil
Znam dobrą kancelarię prawną, zajmującą się różnymi sprawami, oferują usługi w szerokim zakresie prawnym - prawo i postępowanie cywilne, prawo gospodarcze karne, prawo spadkowe, rodzinne i opiekuńcze, prawo i postępowanie karne, jak również obsługa prawna firm - Kancelaria Adwokacka Adam Baszkowski na pewno pomoże, tu masz do nich namiary: http://baszkowski.pl/
W tym temacie to akurat najlepszym wyjściem jest udać się do jakiegoś konkretnego specjalisty który wie wszystko na ten temat... Bo wtedy mamy absolutną pewność że nic nam się nie zepsuje . Nie warto wszystkiego robić na własną rękę definitywnie. Najlepiej prawników to szukać w necie bo jest ranking Adwokatów.
Ja polecam kontakt z Kancelarią Radcy prawnego Wojciecha J. Chmuraka w Szczecinie. W tej kancelarii znajdziemy fachową pomoc z zakresu prawa ubezpieczeń społecznych i pracy, obsługi pracowników i pracodawców, prawo cywilne, prawo cudzoziemców oraz windykacja .
Tak naprawdę z wieloma sprawami nie można byłoby sobie poradzić, żeby nie profesjonalna pomoc prawna. Sama z takiej korzystałam, a pomogła mi Kancelaria Sobczak Maciejewska w Łodzi. Młody, znakomity zespół kobiet z wiedzą i doświadczeniem oraz indywidualnym podejściem. Tam z pewnością nikt was z kwitkiem nie odprawi, nawet jeśli sprawa jest trudna.
W Polsce prawników jest jak na lekarstwo. Statystycznie jeden prawnik przypada na ponad 700 mieszkańców gdy w Hiszpanii jest to niespełna 200 osób. Dlatego wbrew pozorom nie jest łatwo dotrzeć do dobrego prawnika bo najpewniej ma roboty po kołnierzyk, albo jeszcze wyżej. Mnie udało się dotrzeć do krakowskiej kancelarii prosperitas która zdecydowała się mnie reprezentować przeciwko bankowi w sprawie kredytu frankowego i mimo że mam do nich kilkaset kiloetrów warto było pojechać na spotkanie. Niesamowicie kontaktowi ludzie, którzy za darmo przeanalizowali umowę z bankiem i nakreślili plan działania. Efekt... akta są w sądzie i czekają na swoją kolejność.
-
- Użytkownik
Ja też kiedyś korzystałem z usług kancelarii prawnej u Pana Chmuraka w Szczecinie bo kiedyś tam mieszkaliśmy. Bardzo nam pomogli w tej kancelarii i w końcu doprowadziliśmy naszą sprawę do końca.