Robiłyście kiedyś hybrydowe paznokcie?
Moderator:mkamil
- KrolewiczPremos
Z racji, że jestem facetem to jeszcze nigdy nie robiłem sobie paznokci, ale za to moja dziewczyna bardzo często wybiera się do salonu kosmetycznego na robienie hybryd. Najczęściej korzysta z salonu paznokcie-lublin. pl. Muszę przyznać, że paznokcie ma zrobione zawsze bardzo dobrze :)
ja robiłam, ale niestety mi jakoś hybrydy nie służą. Paznokcie miałam po nich w tragicznym stanie. Teraz to głównie używam takiej odżywki z Eveline 10w1 co jest w kolorze frenchu i nie mam potrzeby robienia inaczej panozkci :) bo są one teraz jednocześnie wzmacniane i mają ładny kolor ;)
Ja od jakiegoś czasu sama robię sobie paznokcie. Kiedyś chodziłam do kosmetyczki, ale jak podliczyłam ile mnie to kosztuje, to stwierdziłam, że zainwestuje w zestaw hybrydowy do paznokci z AllePaznokcie, kilka prób i już teraz całkiem fajne hybrydki mi wychodzą :)
Kiedyś próbowałam samodzielnie zająć się robieniem paznokci, ale strasznie w ten sposób zniszczyłam swoją płytkę paznokcia. Pamiętam, że stosowałam wtedy wiele odżywek, a jedynie eveline sos mi pomogła. Od tamtej pory stosuję wyłącznie ją.