Można wiedzieć jak długo istnieje to forum?
Forum to jest nie zależne, czy jest cześcią albo będzie częscią jakiegoś serwisu.
Pytania dot. forum.
Moderator:mkamil
Forum istnieje od 30 stycznia 2007 roku.
Forum jest niezależne, choć czasami może bedę reklamował pewne firmy ale tylko z uwagi na to, że znam je i wiem jak działają.
Może w przyszłości jeśli forum będzie się rozwijało, pomyśle nad małym portalem.
Teraz nie mam sensownego pomysłu na portal.
Pozdrawiam.
Forum jest niezależne, choć czasami może bedę reklamował pewne firmy ale tylko z uwagi na to, że znam je i wiem jak działają.
Może w przyszłości jeśli forum będzie się rozwijało, pomyśle nad małym portalem.
Teraz nie mam sensownego pomysłu na portal.
Pozdrawiam.
Szczeże mówiąc masz racje, jak już by miał być portal to naprawde musiał by być nietypowy, bo w tej chwili jest kilkanaście portali o biznesie i to naprawdę z dużo liczną odwiedzających.
Z forum trafiłeś, odrazu mi się spodobało , ładny wygląd, prosta i przejrzysta forma.
Z forum trafiłeś, odrazu mi się spodobało , ładny wygląd, prosta i przejrzysta forma.
Czas to pieniądz...
Na portal trzeba mieć tak jak wcześniej pisałem dobry pomysł oraz czas. Forum wymaga wprawdzie poświęcenia czasu ale nie aż tyle ile musiałbym poświęcić portalowi.
Co do grafiki znalazłem i zmieniłem troszkę styl tak aby pasował do tematyki.
Pozdrawiam.
Co do grafiki znalazłem i zmieniłem troszkę styl tak aby pasował do tematyki.
Pozdrawiam.
Ja mam problem z dostaniem się do działu ---> Ogłoszenia, aukcje, oferty sprzedaży.
Gdy jestem niezalogowany wchodzę tam bez problemu. Natomiast gdy się zaloguję i próbuje wejść do tego działu to wyskakuje informacje, że nie mam uprawnień do przeglądania. Być może ktoś miał już taki problem, a może występuje on tylko u mnie?
Gdy jestem niezalogowany wchodzę tam bez problemu. Natomiast gdy się zaloguję i próbuje wejść do tego działu to wyskakuje informacje, że nie mam uprawnień do przeglądania. Być może ktoś miał już taki problem, a może występuje on tylko u mnie?