Mieszkanie pod wynajem
Moderator:mkamil
No pewnie, że inwestowanie w nieruchomości to bardzo dobry i opłacalny biznes, zwłaszcza w Krakowie, w którym studentów jest bardzo dużo. Ja rok temu kupiłem z pomocą ABC-Dom bardzo tanie fajnie mieszkanie nie daleko centrum, wyremontowałem i wynajmuję.
- mariolamyszka1986
Ja mam to samo zdanie co mój przedmówca. Nic dodać i nic ująć :)
-
- Użytkownik
Ciekawy pomysł. Sama mam koncepcję w tej materii łączącą w sobie różne rozwiązania. Gdyby ktoś chciał się czegoś więcej dowiedzieć to proszę o kontakt.
Ten temat na pewno jest bardzo ciekawy. Dodatkowo na pewno wiele osób tym tematem będzie zainteresowanych.
Ten temat na pewno jest bardzo ciekawy. Dodatkowo na pewno wiele osób tym tematem będzie zainteresowanych.
Wynajem mieszkania to bardzo dobra opcja, co miesiąc mamy zastrzyk gotówki jakby nie było. A jeszcze jak gdzieś w dużym mieście, jak ja w Warszawie to zawsze są chętni. Nigdy nie stoi puste. A jeszcze lepiej zlecić profesjonalnej firmie zarządzanie takim wynajmem, w moim imieniu zajmuje się tym Per modum - zarządca nieruchomości. Ja już nic nie muszę robić, oni doglądają i pilnują wszystkiego.
- Sobhana123
hi. In this article is i don't now please tell me any one.
ISO 14001 Certification in Mumbai
ISO 14001 Certification in Mumbai
Mieszkanie pod wynajem to jest doskonała opcja na dodatkowy, łatwy zarobek, bo jeśli kupisz mieszkanie na przykład na osiedlu Modern Tower z widokiem na Zatokę Gdańską to możesz na wynajmie naprawdę sporo zarobić bo takie mieszkania cieszą się największym powodzeniem
Zakupiłem ostatnio takie mieszkanie z pomocą Optima Nieruchomości http://www.mfoptima.pl/ , czyli pośredników sprzedaży. I traktuję to jako bardzo trafiony wybór! Oczywiście chętny na wynajem znalazł się w mgnieniu oka, dlatego traktuję to jako znakomitą inwestycję!