Konto dla młodej osoby
Moderator:mkamil
Szanowny Panie, atrakcyjne konto bankowe znajdzie Pan w ofercie Nest Banku. To bezwarunkowe Nest Konto, w którym za 0 zł są: założenie i prowadzenie, przelewy krajowe Elixir, wpłaty gotówki w PLN w ponad 2500 wpłatomatów sieci Euronet, wydanie pierwszej i używanie karty płatniczej, wypłaty ze wszystkich bankomatów w Polsce oraz wpłaty i wypłaty gotówki w oddziałach banku. Konto może Pan otworzyć na kilka sposobów: przelewem (wystarczy wykonać przelew, a konto będzie aktywne nawet w 15 minut); poprzez Kuriera (konto aktywne nawet w 5 dni, wystarczy, że podpisze Pan dostarczoną umowę); w oddziale (wystarczy złożyć wniosek online, a następnie udać się do oddziału, aby podpisać umowę) lub w oddziale stacjonarnym banku. Można także złożyć wniosek za pomocą infolinii, a podpisanie umowy następuje w oddziale stacjonarnym banku.
Gdyby pojawiły się jeszcze jakieś pytania, pozostaję do dyspozycji.
Pozdrawiam,
Opiekun Klienta Nest Bank
nestbank.pl
Pozdrawiam,
nestbank.pl
Szanowny Panie, Nest Konto to bezwarunkowe konto bankowe za 0 zł. Nie potrzebny jest żaden minimalny obrót. Nie wymagamy też żadnych wpływów pieniężnych z tytułu wynagrodzenia czy płatności kartą (tak jak w innych bankach).Ligenza pisze:Dziękuję, mam pytanie odnośnie wspominanego konta dla studiującego znajomego. Czy jest wymagany jakiś minimalny(nazwijmy to) "obrót" aby konto było darmowe?
Pozdrawiam,
nestbank.pl
Witam! ja ze swojej strony mogę polecić konto za 0 zł w PKO BP które sam posiadam ale oczywiście by było za O zł trzeba spełnić odpowiednie warunki. Jeszcze konto Nest Banku ma także bardzo dobre warunki zerknij sobie Ranking Kont Osobistych i porównaj która oferta będzie Ci najbardziej odpowiadała , bo wiadomo każdy wybiera według swoich możliwości.
No PKO BP to bardzo dobre konto musze przyznać.
Wart przemyślenia może być też Nest Bank. Tam chyba obecnie najlepiej zalozyć konto osobiste. Mają wszystkie zagwarantowane wszystkie usługi dożywotnio. Na pewno chcą przyciągnąć nowych klientów Trochę o tym poczytałam naRanking Kont Osobistych, wydaje sie byc najwaściwszym wyborem.
No nie wiem, ja wole ING.
Szanowny Panie, w Nest Banku udostępniamy dla naszych Klientów bankowość internetową oraz mobilną aplikację na smartfony. Więcej informacji znajdzie Pan na naszej stronie: nestbank.pl/uslugi/bankowosc-mobilna.htmlLigenza pisze:Rozumiem, a jak jest z dostępem mobilnym?
Pozdrawiam,
nestbank.pl