Czego potrzebuje firma?
Moderator: mkamil
Jeżeli będziecie potrzebowali również dobrej jakości sprzętu do realizacji określonych zleceń to polecam pomyśleć nad leasingiem internetowym, który w naszym przypadku sprawdza się naprawdę dobrze (prowadzimy drukarnię) i potrzebowaliśmy wparcia w zakresie zakupu nowych drukarek. Na szczęście z pomocą platformafinansowa udało się to naprawdę szybko załatwić.
Przede wszystkim komputerów 

Zgadzam się całkowicie, że w branży budowlanej bez narzędzi ani rusz. Niby truizm, no ale teraz coraz więcej inwestuje się w reklamę, marketing, pr i nagle okazuje się czasami, że choć więcej ludzi o nas słyszy, to szybko się rozczarowuje, bo jakość jednak trochę nie taka, jak oczekiwano… Bo zwyczajnie za mało pieniędzy poszło w to, co czyni firmę budowlaną tym, czym jest. Ja bym tutaj sugerował zaopatrzenie się w dobry sprzęt, ale przede wszystkim taki, który zwiększy wydajność naszych pracowników. A szczególnie taki, który zabezpieczy ich. Na przykład takie urządzenia do odprowadzania pyłu i szlamu mają kluczowe znaczenie z punktu widzenia BHP – w powietrzu często unoszą się niewidoczne dla oka drobiny pyłu, które potrafią być bardzo szkodliwe dla płuc pracowników.Lancelot pisze:Wszystko zależy oczywiście od tego, czym się owa firma zajmuje. W zależności od przedmiotu działalności, różne są potrzeby. Firma budowlana na przykład musi koniecznie zainwestować w wysokiej klasy narzędzia wspierające produkcję - w tej branży nie można pracować byle czym, jeżeli chce się być konkurencyjnym.
Znajomi również będą w stanie coś sprawdzonego doradzić. Na sto procent 

- Zazwyczaj otwierasz książkę w przypadkowym miejscu i oceniasz ją po fragmencie, na który trafiłeś?
- Nie.
- Wiec nie oceniaj mojego życia po momencie, w którym się w nim znalazłeś.
- Nie.
- Wiec nie oceniaj mojego życia po momencie, w którym się w nim znalazłeś.