Czego potrzebuje firma?
Moderator:mkamil
Dzisiaj każda firma potrzebuje też specjalnych środków do dezynfekcji! Niestety wiele z nich ma drażniący zapach, który mocno drażni. Okazało się, że firma https://epidair.com/ produkuje od jakiegoś czasu środki do dezynfekcji o różnych zapachach A dodatkowo bardzo szybko wysychają i nie zostawiają klejącej się powierzchni!
Wszystko zależy od tego jaka firma, ja mam własny salon fryzjerski.Podstawa to odpowiednie urządzenia, kupiłam na samym porządku biznesu kilka rzeczy babylissPRO, sprawdziły się i tak zostało. Jak coś nowego kupuję to też idę w tą markę. Niedawno kupilam nową prostownicę elipsis, super model, nei tylko do prostowania jej używam ale i do loków. Płytki się szybko i równomiernie nagrzewają. Nie zacina się na włosach, nie zagina te ich bo ma taki opływowy kształt.
- ninkurelski
Jeżeli działacie w branży druku 3d i drukujecie zawodowo właśnie rzeczy dla klientów to podstawą jest oczywiście drukarka, w której nie trzeba ciągle zmieniać ustawień, a także filamenty. Osobiście polecam filamenty z Print-Me. Najlepszy sklep w Polsce
Dokładnie tak. Powiedziałbym, że właśnie filamenty sa podstawą. No i oczywiście umiejętności osoby, która to wszystko obsługuje. Filament wpływa na to, jaki efekt uzyskujemy. Te z Print-Me są moim zdaniem super i co najważniejsze zawsze takie same
Jeżeli filamenty do drukarek 3d to zdecydowanie ostrzegałbym przed sprowadzaniem sobie z zagranicy filamentów, bo taniej. Zwłaszcza na portalach. Ja kupuję w Print-Me i jestem zadowolony. Filamenty OK, co najważniejsze mam pewnosć, że nie padnie drukarka, która kosztuje też kilka tysiecy
-
- Użytkownik
Dlatego lepiej po prostu wydać trocę więcej na dobry filament. Inwestycja w dobry materiał zawsze sie zwraca. Print-Me ma ten plus, że nie trzeba u nich czekać długo na dostawę
Każda firma powinna usatysfakcjonować jej Klienta. Dobrze zrobiona i płynna strona internetowa, komunikacja czy jakość produktów są najważniejsze. Firma https://greenlogic. pl niesie pomoc w projektach programistycznych i marketingowych prowadzących do rozwoju przedsiębiorstw.
- JerzySztferski
Dla mnie to są zdecydowanie najlepsze tonery. Jest ich dobra dostępność i do tego też właśnie mają na przykład zamienniki do starszych modeli drukarek, to bardzo ważne, bo nie we wszystkich firmach po prostu pracuje sie na najnowszym sprzęcie. Dla mnie to duże ułatwienie