Czego potrzebuje firma?
Moderator:mkamil
Nie raz potrzebne są różnego rodzaju tłumaczenia specjalistyczne. Bardzo dobre wykonuje Monika Mostowy i jej specjaliści z firmy. Ofertę jej firmy można znaleźć pod adresem mostowy.com.pl/tlumaczenia-specjalistyczne/. Cenowo nie ma jakiegoś kosmosu, więc myslę, że oferta godna uwagi.
Dobra księgowa to podstawa firmy. Wyobrażacie sobie mieć bałagan w dokumentacji, a pod koniec okresu rozliczeniowego głowić się, jak zapanować nad chaosem? Wcześniej sam wypełniałem cała "papierologię" firmową ale to było zbyt uciążliwe i czasochłonne, więc znajomy polecił mi biuro rachunkowe online: www.biurorachunkowegusto.pl/
W końcu mam święty spokój, wysyłam im wszystkie druki kurierem, a na specjalnej platformie online sprawdzam status moich spraw.
W końcu mam święty spokój, wysyłam im wszystkie druki kurierem, a na specjalnej platformie online sprawdzam status moich spraw.
pieczątka to chyba najmniejszy problem dla mnie szczegóły mają nieco inny wymiar - wiecie, oprogramowanie właściwe, wysyłka produktu poprawna. wyszukiwanie porad jak z esprzedazy czyli tworzone przez fachowców w swojej dziedzinie. a nie takie kompletne bzdurki.
Dużo zależy od profilu firmy i tego w jakiej branży działa. Przykładem jest artykuł opisujący systemy do zarządzania w branży budowlanej tu portalerp.pl/zarzadzanie-projektami-branzy-budowlanej/ co można porównać do wielu innych systemów, ale każdy będzie działa inaczej, będą inne wymagania i tak dalej.
Wiem, że była już o tym mowa na poprzednich stronach, ale czy ktoś ma dojścia do listy, gdzie są sprawdzeni adwokaci w Warszawie i mogą pomóc w sprawach związanych z firmą? Pytanie też o takich, którzy mają w miarę konkurencyjne ceny.
Jedną z rzeczy, które firma potrzebuje jest z pewnością dobra obsługa finansowo-księgowa.
Świetnym pomysłem dla osób dopiero startujących w biznesie jest biuro rachunkowe online takie jak Wfirma.
Jest to poniekąd bardzo duży portal tematyczny z zakresu finansów firmy. Znaleźć można sporo artykułów tematycznych ale i wspanaiłe
narzędzie do prowadzenia księgowości firmy.
Tutaj można przejrzeć co się na stronie znajduje: partner.wfirma.pl/ref/e9485e0873fe1aea0464bfaf548b40a7
Za bardzo przystępną cenę dostaje się gotowy program księgowy, płacowy, kadrowy.
Świetnym pomysłem dla osób dopiero startujących w biznesie jest biuro rachunkowe online takie jak Wfirma.
Jest to poniekąd bardzo duży portal tematyczny z zakresu finansów firmy. Znaleźć można sporo artykułów tematycznych ale i wspanaiłe
narzędzie do prowadzenia księgowości firmy.
Tutaj można przejrzeć co się na stronie znajduje: partner.wfirma.pl/ref/e9485e0873fe1aea0464bfaf548b40a7
Za bardzo przystępną cenę dostaje się gotowy program księgowy, płacowy, kadrowy.
Dokładnie. Program finansowo-księgowy jest obecnie niezbędny w każdym przedsiębiorstwie. Jeśli stoimy przed wyborem programu to warto zapoznać się między innymi z programem FK Yuma. Na www.yuma.pl/produkty/finanseksiegowosc dostępny jest szczegółowy opis usługi. Ponadto program jest przystosowany do jednolitego przesyłania danych, czyli jednolitym plikiem kontrolnym.
no bosko, zrobiła się tutaj fajna książka adresowa i mnóstwo firm z polecenia, które są potrzebne każdej firmie. Zawsze lepiej mieć kogoś z polecenia i sprawdzony kontakt. Dzięki szczególnie za doradców prawnych w zakresie podatków, już nawiązaliśmy z nimi współpracę. żeby coś również dorzucić do polecam firmę fabryka reklamy warszawa, która kompleksowo nas obsłużyła w zakresie wykonania kampanii reklamowej frwarszawa.pl/druk-wielkoformatowy-wydruki-reklamy-bannery-wielkoformatowe/ i wykonanie materiałów reklamowych wraz z montażem na terenie miasta i trochę na wschodnich obrzeżach. Super bo nam nieźle doradzili i dzięki doradztwu zmieniliśmy nasz projekt i bardziej dopasowaliśmy kampanii do naszych potrzeb i nie oszukujmy się również do funduszy jakimi dysponowaliśmy.
Moja firma bez wątpienia potrzebuje dobrej komunikacji, bo obecna komunikacja jest na niskim poziomie. Zauważyłem, że jest kilka działów w firmie, które niezbyt dobrze i niezbyt często komunikują się z innymi działami, a to negatywnie wpływa na funkcjonowanie firmy. Zauważyłem także, że czasem dochodzi do sytuacji, w których 2 pracowników robi bardzo podobne rzeczy i z powodzeniem obydwoma zadaniami mógłby się zając jeden pracownik. Myślę o zamówieniu takiej usługi processum.pl/uslugi/optymalizacja-struktur/audyt-komunikacyjny/ . Jest to audyt komunikacyjny dzięki któremu wiedziałabym gdzie jest zła komunikacja w firmie. Co o nim sądzicie?