Zarabianie na swoich pasjach?
Moderator:mkamil
Pewnie, że warto. Ja sama mam własną firmę i zachęcam do tego każdego jeśli tylko jest dobry pomysł na zorganizowanie tego wszystkiego. Staram się też wspierać wszystkie kobiety, że możemy coś osiągnąć w biznesie, ostatnio znalazłam nawet bardzo ciekawy wywiad na temat roli płci żeńskiej w biznesie tarnowska.tv/aktualnosci/czytaj/16003,beata-monka-rola-kobiet-w-biznesie.html polecam oglądnąć wszystkim niezdecydowanym kobietom i bojącym się że sobie nie poradzi Do boju;)
Każdy ma swoje zainteresowania i pasje. Ja natomiast bardzo interesuje się sportem- Piłka nożna jest dla mnie najważniejsza jak jest mecz zostawiam wszystko by oglądać. Ale ja jednocześnie gram w zakładach bukmacherskich więc obstawiam mecze. I często udaje mi się wygrać. Więc moje zainteresowania połączyłam z zarabianiem. A ktoś z was też interesuje się bumacherstwem? Tutaj można uzyskać cenne wskazówki- www.lepszykurs.pl/forum-bukmacherskie/
Nie wiem czy mogę powiedzieć, że zarabiam na swojej pasji, ale jestem fanem zdrowego odżywiania i prowadzę sklep ze zdrową żywnością... To chyba się liczy co nie ?
Przykładem zarabiania na swoich pasjach jest np. autor tych graffiti: justlaiks.com/pl/malowanie-graffiti/. Facet robi to co kocha, a swoje dzieła (w jego przypadku obrazy) sprzedaje po niezłej cenie. Zazdroszczę tego artystom – ja sam jeszcze nie znalazłem „tego czegoś”. Szkoda, że malowanie graffiti to nie moja broszka
Jednoczesne pracowanie i lubienie tego co się robi jest naprawdę piękne. Niewiele ludzi ma tę możliwość. Widzę to na przykład po mojej trenerce personalnej. Energiczna i pełna radości kobieta. Aż się chce ćwiczyć! Polecam! Może ktoś też zostanie trenerem, to na pewno przyda się ta stronka: lepszytrener.pl/trening-personalny/warszawa
Mam znajomą, która na swojej pasji sporo zarabia. Zajmowała się hobbystycznie florystyką, a teraz założyła własną kwiaciarnię! Wszystkie produkty do bukietów kupuje w sieci, bo są takie punkty jak hurtownia artykułów florystycznych. Mają świetne ceny i jest tam chyba wszystko, od wstążek, po druty, więc warto tam zajrzeć
brandexx pisze:Moją pasją są zakłady bukmacherskie, lubię to, coś tam zarobię przy okazji. Ktoś z Was gra?
A i jakich bukmacherów najczęściej grasz? Korzystałeś z tego bonusu na Forbet , o któtym piszą tutaj betonline.net.pl/forbet-legalny-polski-bukmacher-bez-podatku ? Ja zastanawiam się czy nie spróbować w tym swoich sił. Miałbyś może dla mnie jakieś rady?
A czy obstawienie zakładów nie jest rodzajem hazardu, który uzależnia. Ja sam znając siebie wolałbym w to nie wchodzić ale jak ty masz to pod kontrolą to dobrze. Ja za to się wycwaniłem i uszczęśliwiłem żonę. Czyli kupiłem jej niewielki butik gdzie sprzedaje rzeczy popularnych marek takich jak Zara, H&M, Pull&Bear, Stradivarius, Bershka czy Triumph. A rzeczy zamawiamy na stockhurt.com/ . Moja żona chodzi cała w skowronkach, że ma co robić i nawet to lubi. A jak wiadomo szczęśliwa żona równa się zadowolony mąż. W każdym razie biznes przynosi dochód, co jest dodatkowym plusem
A da się zarobić coś na giełdzie ? Czy to tylko mit dla bogatych... ?