Gadżety reklamowe
Moderator:mkamil
A zamawialiście kiedyś już gadżety reklamowe dla swojej firmy ze strony www.elita.com.pl/]www.elita.com.pl? Mają naprawdę bardzo ciekawą ofertę, między innymi oferują różnego rodzaju smycze reklamowe. Jeśli chodzi o ceny, to są one bardzo konkurencyjne, więc na pewno warto zapoznać się z ich ofertą i ewentualnie skontaktować się w celu uzyskania wyceny. Na stronie znajdziecie wszystkie potrzebne dane kontaktowe, polecam
Oryginalnym pomysłem byłoby wykonanie gadżetów technologią 3d. Myślałeś nad tym? Najważniejsze to zgłosić się do porządnej drukarni tego typu. Ja na przykład od dawna współpracuję z 3D-Tal www.3d-tal.com; Ich druk 3d jest fenomenalny, w szczególności cenię sobie artykuły z części metalowych.
Zawsze coś tam warto mieć przygotowanego dla najlepszych klientów. Nie mówię już nawet o targach czy konferencjach, na tych to już obowiązkiem są stosy gadżetów reklamowych Bardzo fajnie sprawdzają się u mnie kubki takie jak te www.extrema.com.pl/oferta/5,kubki-reklamowe.html możecie również zakupić mniejsze rzeczy jak długopisy, smycze, albo i nawet power banki. W tym zakresie jest spory wybór więc możecie poszaleć.
Pamiętajcie o tym, że klienci lubią gadżety. Nawet zwykły długopis czy kubek z nadrukiem może zadowolić klienta. Ja zawsze mam coś w zanadrzu - drobne upominki są naprawdę mile widziane, poza tym przywiązują klienta do firmy. Ja zawsze zamawiam długopisy i kubki z nadrukiem w drukarni www.led-print.pl, To tania drukarnia internetowa, w której można zamówić każdy rodzaj materiałów reklamowych.
Bardzo dobrze sprawdza się odzież z nadrukiem. Możecie praktycznie na wszytskie naszyć czy też nakleić wasze logo czy też dowolny nadruk. W dobrych cenach możecie zamówić takie rzeczy na www.myhaftujemy.pl Nawet tekstylia takie jak koce, ręczki, plecaki, chusty i wiele wiele innych:)
Dziwie się ,że tak wiele osób jeszcze inwestuje w coś takiego pieniądze. Przecież to inwestycja,która się nie opłaca. W tych czasach jedyne co się liczy to internet a co za tym idzie-reklama w internecie. Jeśli się na tym nie znacie,to jest wiele firm,które zrobią to za was. Wiele ostatniego czasu słyszałam o www.foxstrategy.pl/kampanie-google-adwords/ ,same pozytywy. Może to jest klucz do sukcesu ?
Według mnie lepiej jest postawić na działania w internecie, tylko tutrj awarto skorzystać z pomocy profesjonalnych firm takich jak fabrykamarketingu.pl/, żeby były one maksymalnie skuteczne. Można w ten sposób znacząco zwiększyć sprzedaż.
Tego typu gadżety mogą być jedynie dodatkiem. Główny walka trwa teraz w internecie.