Angielski dla pracowników
Moderator:mkamil
Dokładnie tak! Jeżeli będziemy dbać o pracownika i go dokształcać to on stanie się bardzie efektywny w pracy oraz będzie czuł satysfakcję. Warto jest wysyłać pracowników np. na takie indywidualne szkolenia. Profesjonalnie szkoli Berlitz, można zobaczyć ich ofertę tu berlitz.pl Oferują właśnie szeroką gamę kursów i szkoleń.
Znajomy zafundował wszystkim swoim pracownikom kurs angielskiego biznesowego, co myślę im się bardzo przyda. Chodzili na lekcje do Lincolna w Krakowie, bardzo dobra szkoła swoją drogą. Naprawdę dużo siię nauczyli. Bardzo mi się podoba to, że coraz więcej pracodwaców inwestuje w soich pracowników.
U mnie w firmie jest taka praktyka, że chętni mogą zapisać się na kurs językowy na koszt firmy. To bardzo fajny bonus dla pracownika i świadczy o tym, że pracodawca dba o podwładnych. Zresztą nauka z native speakerem jest bardzo efektywna. Zwłaszcza jeśli chodzi o pokonywanie barier w mówieniu, bo to stanowi największy problem. Gdyby ktoś szukał takiej sprawdzonej szkoły językowej, to podrzucam namiar na lincoln.edu.pl. Sprawdźcie sobie ofertę na ich stronie.
Najlepszym pomysłem byłoby zorganizowanie nauki języka obcego w szkołach języków obcych. Ja na przykład kilku moich pracowników wysłałem do częstochowskiego Lingua http://lingua.edu.pl/ . Tam zaczęli coraz lepiej władać językiem obcym, kapitalny pomysł!