restauracja
Moderator:mkamil
Jeśli chodzi o potrawy w mojej restauracji to absolutnym kluczem do sukcesu okazał się dobór właściwych i sprawdzonych przypraw. Wraz ze specjalistycznymi aromatami, nadają posiłkom nowej jakości! A wszystko to dzięki ofercie polsmaki .com .pl .
Polecam zakupić tacki papierowe, noodleboxy i ogółem opakowania ekologiczne. Dzięki nim będziesz mógł wysyłać i pakować potrawy na wynos, a przy okazji przyjaźnie dla środowiska. W dzisiejszych czasach zwraca się uwagę na ten aspekt.
Z kolei w naszym przypadku bardzo ważny był zakup opakowań foliowych. A te dostarczyli nam profesjonaliści z http://www.pakwit.pl/ . Niezwykle solidne i wytrzymałe, umożliwiają nam transport żywności na wynos. W pełni myślimy o naszych klientach!
-
- Użytkownik
- Posty:300
- Rejestracja:16 sty 2019, 19:40
Tacki, jak i opakowania okazały się niezwykle waznym zakupem. A ten zawdzięczam OFERCIE https://www.abcpak.pl/ , dzięki którym nasza oferta potraw na wynos stała się bardziej urozmaicona.
-
- Użytkownik
- Posty:300
- Rejestracja:16 sty 2019, 19:40
W mojej restauracji oferujemy także wyroby cukiernicze. Niestety, ich produkcja nie byłaby możliwa bez specjalnych składników, a te dostarczyli nam www.sklep.bhcdn.pl . W szczególności uwielbiamy gorzką czekoladę od nich!
-
- Użytkownik
- Posty:300
- Rejestracja:16 sty 2019, 19:40
W mojej restauracji oferujemy także wyroby cukiernicze. Niestety, ich produkcja nie byłaby możliwa bez specjalnych składników, a te dostarczyli nam www.sklep.bhcdn.pl . W szczególności uwielbiamy gorzką czekoladę od nich!
-
- Użytkownik
- Posty:24
- Rejestracja:28 mar 2019, 11:17
Jak na pewno wiemy w gastronomii obowiązują pewne reguły i jedną z reguł jest posiadanie mebli ze stali nierdzewnej. Jeżeli ktoś z was taką restaurację chce otworzyć to serdecznie polecam kontakt do firmy JUGEMA, która oferuję sprzedaż mebli ze stali nierdzewnej.
-
- Użytkownik
- Posty:418
- Rejestracja:07 sty 2019, 08:31
Jako właściciel restauracji polecam mieć pod ręką specjalistów z Centrum Prawa Żywnościowego. https://www.food-law.pl/ często udzielili mi wielu porad a także rozwiali wszelkie wątpliwości, za co jestem niezmiernie wdzięczny.
-
- Użytkownik
- Posty:27
- Rejestracja:26 lip 2019, 11:29
A co myślicie o wprowadzeniu do restauracji jadalnego złota ?. Ja osobiście uważam, że takie jadalne złoto nadaje niepowtarzalny wygląd dla dań i my takie złoto wykorzystujemy do dekoracji dań i deserów takich jak torty i ciasta czy nawet lodów. Takie złoto najczęściej kupujemy ze sprawdzonego dostawcy z Krakowa w firmie EDAN.