Angielski dla pracowników
Moderator:mkamil
Dzisiaj najlepiej jest zainwestować w dobry kurs angielskiego dla pracowników - http://www.mrbrown.edu.pl. Daje to najszybsze i najbardziej wymierne efekty. Oczywiście najlepsze są kursy na żywo, ponieważ wtedy osoba je prowadząca ma kontakt z uczestnikami.
Warto uczyć języka swoich pracowników. Może to być naprawdę przydatne.
____
www.bankinginvestment.pl/na-czym-polega-optymalizacja-podatkowa/
____
www.bankinginvestment.pl/na-czym-polega-optymalizacja-podatkowa/
- gabrysiakubel
W niektórych firmach są zajęcia z języka angielskiego i uważam, ze to bardzo fajna sprawa. Każdy przynajmniej ma okazję poćwiczyć słownictwo oraz poznać nowe wyrażenia.
Wiele firm korzysta z kursów językowych. Nasza firma miała zajęcia w szkole Berlitz https://www.berlitz.pl/ i lekcje nam sporo pomogły, bo wyszczególnione były zwroty oraz słownictwo biznesowe. Uważam, że każdy pracownik powinien odbyć taki kurs.
Chcąc nauczyć pracowników języka angielskiego, proponowałbym wykupić im dostęp do platformy językowej Tutlo. Umożliwia naukę zdalną z pomocą profesjonalnych lektorów i wyklucza konieczność uczestnictwa w zajęciach stacjonarnie. To nie wszystko - pierwsza lekcja jest w pełni darmowa, dlatego bez żadnych zobowiązań można zobaczyć, jak wspomniana nauka wygląda.
anako pisze:
> Nie wiem czy słyszeliście o szkole językowej Tutlo, w której lekcje
> odbywają się online. Dla firm mają specjalną i do tego atrakcyjną ofertę,
> dlatego warto to sprawdzić. Nauka z nimi jest przyjemna i efektywna.
Właśnie ja sama zapisałam się do nich na kurs online z ang biznesowego. Odświeżenie języka zawsze się przyda a tutaj mają na prawdę dużo udogodnień- choćby to, że sama decyduję kiedy i o której godzinie chcę się uczyć.
> Nie wiem czy słyszeliście o szkole językowej Tutlo, w której lekcje
> odbywają się online. Dla firm mają specjalną i do tego atrakcyjną ofertę,
> dlatego warto to sprawdzić. Nauka z nimi jest przyjemna i efektywna.
Właśnie ja sama zapisałam się do nich na kurs online z ang biznesowego. Odświeżenie języka zawsze się przyda a tutaj mają na prawdę dużo udogodnień- choćby to, że sama decyduję kiedy i o której godzinie chcę się uczyć.
Tak, ja również mogę potwierdzić że biznesowy angielski w tutlo jest bogaty w zasób wiedzy i bardzo dobrze przygotowuje do stanowiska. Szefowa zapisała mnie i dwie inne osoby. Po zakończeniu kursów mamy zostać kierowniczkami z pełną obsługą w języku angielskim. Na pewno nam się uda w tej szkole.