Impreza firmowa
Moderator:mkamil
Jedziecatering jedziecatering .pl/ karmi mimo pandemii! Inaczej nasza impreza firmowa by się nie odbyła, a przecież catering to podstawa udanej imprezy. Event odbył się zgodnie z planem a my najedliśmy się do syta. Dużo osób chwaliło posiłki, jako elegancki i trafiony dodatek. Świetna sprawa!
Dużo zależy, czego oczekujesz od imprezy firmowej. Tak się składa, że ja miałem okazję uczestniczyć w imprezie integracyjnej, jak kolega wyżej, którą organizowała firma Pestka Event. Świetnie to wyszło, sporo rozrywki - nie tylko muzyka. Wydarzenie było utrzymane w stylu lat 80, bardzo fajnie to zorganizowali. Trochę sentymentu, powrót do przeszłości :) A najważniejsze, że pracownicy faktycznie się poznali lepiej i teraz wydajniej razem współpracują :)
Jeśli o mnie chodzi to najbardziej polecam firmę Catering Margaret- obsługa staje w 100% na wysokości zadania, mają genialne propozycje w swoich menu i starają się wg mnie aby maksymalnie fajne jedzenie zaserwować, więc jak dla mnie wygrywają.
Vernon pisze:
> Jeśli o mnie chodzi to najbardziej polecam firmę Catering Margaret- obsługa
> staje w 100% na wysokości zadania, mają genialne propozycje w swoich menu i
> starają się wg mnie aby maksymalnie fajne jedzenie zaserwować, więc jak dla
> mnie wygrywają.
Margaret współpracowało ze mną już kilka razy. Zawsze wszystko było świeże i pyszne. Solidna robota.
> Jeśli o mnie chodzi to najbardziej polecam firmę Catering Margaret- obsługa
> staje w 100% na wysokości zadania, mają genialne propozycje w swoich menu i
> starają się wg mnie aby maksymalnie fajne jedzenie zaserwować, więc jak dla
> mnie wygrywają.
Margaret współpracowało ze mną już kilka razy. Zawsze wszystko było świeże i pyszne. Solidna robota.