Elwira3 pisze:
> Niestety, jeśli nie ma możliwości uzyskania kredytu w banku, trzeba
> skorzystać z innych możliwości. Nie ma co też z góry zakładać, że jest to
> zło konieczne, wystarczy trafić na odpowiednią firmę. Ostatnio korzystałam
> z oferty firmy Provema i byłam bardzo zadowolona. Łatwo, szybko i
> konkretnie.
Ja korzystam od kiedy tylko pamiętam z SALVUSMONEY i zawsze przechodziłem pozytywnie wniosek pożyczkowy. Z Provemy nie korzystałem, jednak dzisiaj postaram się sprawdzić jakie mają warunki, zawsze to jakaś nowa, dodatkowa opcja która w przyszłości może się przydać :)
Szybka pożyczka. Ostatnia deska ratunku?
Moderator:mkamil
I dobrze. Rodakom odechce się wyjeżdżać, bo tu taniej. A ja sam buduję, sam biorę pożyczki i im szybciej rodacy moi mili kupią ode mnie tym ja szybciej spłacam i zarabiam i tak w kółko. A mając takich partnerów jak np. Financial home, który mnie pożyczkuje już trzeci raz - ja zarabiam i oni i wszyscy mamy uśmiechy. Bo dobra pożyczka pod zastaw to najlepsza przyjaciółka dewelopera.
Osz ile ja takich ostatnich desek ratunku już miałam! na szczęście zawsze spłacam zobowiązania swoje. Z zasady w Kredyt OK biorę pożyczki. ciotka mi kiedyś poleciła i tak się ich trzymam. uczciwi są i nie doliczają nic, a różnie się słyszy o takich firmach. spłacisz na czas to będzie ok.
Ja bym ci poleciła zajrzeć na stronę z porównaniami kredytów i pożyczek możesz tam znieść na pewno wile przydatnych informacji dodatkowo na stronie którą ci polecę znajdziesz ranking pożyczek które są na dzień dzisiejszy najlepsze. https://www.kredyty-gotowkowe.net
super, że dzielicie się doświadczeniami. Obecnie fajną opcją są płatności odroczone z Twisto, można tam się zarejestrować i otrzymać bonus na start. Warto to tym poczytać, bo rozsądnie korzystając płatności TWisto mogą być pomocne w wielu sytuacjach.
Też korzystam z Twisto przy zakupach. Super opcja z odroczonymi płatnościami. Twisto na spłatę daję do 45 dni w zalezności od tego kiedy robię zakupy. Spłata do 15 dnia następnego miesiąca. Już nie raz ratowało mnie to gdy zakupy konieczne a chwilowo brak gotówki