POMYSL NA BIZNES

Masz pomysł na biznes i chcesz poznać opinie forumowiczów? Możesz zrobić to w tym dziale.

Moderator:mkamil

Amberus
Użytkownik

04 lut 2023, 12:55

Witam, Mieszkasz na wsi ? Chcesz mieć bardzo dobry biznes na lata, na umowie?
Dysponujesz garażem lub innym suchym i zabezpieczonym pomieszczeniem magazynowym przed gryzoniami i opadami deszczu.
Możesz dorobić do nawet 10 tys zł miesięcznie.
Zapewniam szczegółowe informacje, czytaj pod tym linkiem. Zdecydujesz się skorzystać, wpisz mnie Ambasador Janusz Łytka
https://blog-wiesplus.pl/wspolpraca/otworz-wlasny-paszopunkt/ lub pisz na pracapewna@gmail.com
Awatar użytkownika
wtyczka

28 mar 2023, 22:27

W obecnych czasach mój biznes przeniosłam do domu , a że bardzo dużo pracuję na komputerze zainwestowałam w klawiaturę Thor 303 i fotel Astat 700 G2 z genesisa . Więc jeśli ktoś tak jak ja spędza 24h w domu na pracy to polecam bardzo wygodnie się na tym sprzęcie pracuje
Amberus
Użytkownik

29 mar 2023, 07:07

Każdy ma szansę na zaistnienie w filmie już od 500 zł. Jak i również na bardzo dobry dochód od inwestycji 5 tys zł wzwyż. Będzie to kilkaset procent na umowie. To oferta również dla firm. Dużo ciekawych nagród, w tym 1 token NFT wartości minimum 10 tys $. Na życzenie podeślę wszelkie szczegóły, pisz na pracapewna@gmail.com
ODPOWIEDZ

Doradca Finansowy Gdańsk Doradca Finansowy Kraków Biznes Forum
Darmowe ogłoszenia o pracę Kredyty dla pracujących za granicą Portal ogólnoteoretyczny
Strony internetowe Zielona Góra Ubezpieczenia Zielona Góra Forum mechaniczne
DJ na Wesele Zielona Góra Regeneracja koła dwumasowego Skup samochodów śląskie
Skup samochodów Poznań Doradca kredytowy Warszawa Forum Webmasterów - webax.pl