Czego potrzebuje firma?
Moderator:mkamil
Jeśli chodzi o tę kwestię z pieczątką to prawo nie zmusza przedsiębiorcy do jej wyrobienia.
Producent okularów przeciwsłonecznych | http://brandex.pl/
Wiele osób ma swojej biznesy, prawda jest taka że trzeba wiedzieć w jaką branżę iść. Wiem, że teraz bardzo opłacalne jest mieć własną produkcję. Czasami do takiej produkcji potrzebujemy zlecić niektóre rzeczy pobocznym firmą. Taką usługą jest np frezowanie cnc które możey wykonac u nich walform.pl/uslugi/frezowanie-cnc/ . Nawet przy zlecaniu pewnych rzeczy pobocznym firma na takiej produkcji da się sporo zarobić
Według mnie firma potrzebuje też dobrych programów, które ułatwiają pracę.
Weźmy branżę gastronomiczną - wydaje się, że kluczem do odniesienia sukcesu jest tu kuchnia, ale teraz liczy sie jakośćnie tylko jedzenia, ale też obsługi klienta. A dzięki takim programom jak Gastro POS - gastro.pl/gastro-pos/ - możliwe jest utrzymanie tego wysokiego poziomu.
Weźmy branżę gastronomiczną - wydaje się, że kluczem do odniesienia sukcesu jest tu kuchnia, ale teraz liczy sie jakośćnie tylko jedzenia, ale też obsługi klienta. A dzięki takim programom jak Gastro POS - gastro.pl/gastro-pos/ - możliwe jest utrzymanie tego wysokiego poziomu.
W dużym magazynie na pewno przyda się przyda odpowiedni program magazynowy. Chyba z wszystkich jakie przeglądałem najbardziej funkcyjny jest: faktury.pl/beta/. Zapowiada się świetnie, więc jeżeli ktoś potrzebuje programu do magazyny, to proponuję obejrzeć jego funkcje.
W zależności od branży, firmie może przydać się menu głosowe IVR. Jednak źle poprowadzone może zdenerwować i odstraszyć potencjalnego klienta, dlatego polecam do lektury ciekawy artykuł Focustelecom, który mi pomógł zrozumieć kilka rzeczy.
Reklama w internecie - typu Adwords, analityka typu Google Analytics
a jakie formy reklamy w internecie preferujecie? łączycie działania, czy np skupiacie się tylko na jednym kanale ze względu na ograniczony budżet? chciałabym zamówić w fabryka marketingu -fabrykamarketingu.pl/ kampanię i audyt użyteczności, ale nie wiem jak do tego podejść. Jakie budżety powinnam przeznaczyć na pozycjonowanie esklepu z bielizną, czy macie jakieś doświadczenia w tym temacie i możecie pomóc?