Zarabianie na swoich pasjach?
Moderator:mkamil
hmm mowisz o forex ? Da sie na tym zarobic, tylko jednak trzeba wiedziec co i jak. Dluuugo sie trzeba uczyc, grac testowo, analizowac samemu rynek czy korzystac z dostepnych materialow i pomocy innych osob/stron/blogow. Na stronie Vitaltrading.pl mozna znalezc wiele informacji o tym jak inwestowac, ale i takze - jak tego nie robic. Warto przeczytac przed gra - w koncu inwestujemy swoje ciezko zarobione pieniadze, wiec trzeba to robic z glowa.
Super sprawa, bardzo zazdroszcze ludziom ktorzy potrafią to robic Ja niestety nie mam tego szczescia. Moja najlepsza przyjaciolka zawsze pasjonowala sie fotografia i teraz pracuje jako zawodowy fotograf duzo wskazowek czerpala z bloga blog.empikfoto.pl/2012/05/w-pracy-fotografa-slubnego-duzo-wazniejsze-niz-sprzet-sa-empatia-wrazliwosc-elastycznosc/ polecam wam jak interesujecie sie tez tym tematem
Wiele osób pracuje w branżach, które lubi, dobrze przyswaja z nich nową wiedzę itd., natomiast jest mało ludzi, którzy faktycznie zarabiają sensowne pieniądze na swoich pasjach i tych należy uznać za szczęściarzy. Nie mówię o sportowcach, ale np. rzemieślnikach, szwaczkach, fotografach, grafikach i wielu, wielu innych, u których zaczęło się to od posiadania hobby w przeszłości, a postanowili spieniężyć swoje talenty. Takich ludzi trzeba cenić i traktować jako motywację/inspirację, żeby zmienić też coś u siebie.
Wszystko zależy od tego jaka to pasja, ale są ludzie którzy zarabiają. Sama mam znajomą która zarabia na swoim hobby. Zajmuje się ona robótkami ręcznymi. Sama oglądałam ostatnio fajne wełny boucle i poprosiłam ją żeby mi zrobiła z niej szalik.
Ja od kilku miesięcy zacząłem zarabianie na grach łączę przyjemne z pożytecznym.
http://totalix.pl - strefa dobrego biznesu
Ja od jakiegoś czasu obserwuję rynek walut. Zastanawiam się, czy nie warto byłoby w to trochę zainwestować i zarobić na wymianie? W www.trejdoo.com/ mają niskie spready i rezerwację walut. To daje spore szanse na zysk. Ktoś zarabia na walutach?
Mojego brata żona tak zarabia na tym co kocha. Mianowicie robi na drutach różne rzeczy ubrania, ozdoby, naprawdę człowiek nawet nie wie ile jest w stanie z włóczki zrobić rzeczy. Ona zamawia sobie wszystko tutaj welnabawelna.pl , robi albo komuś coś na zamówienie, ale tak jak w przypadku na przykład kominów na zimę kilka sztuk i sprzedaje.