Jaka forma reklamy dla sklepu?
Moderator:mkamil
narzędzi promocji dla sklepu internetowego jest sporo, jednym z nich jest korzystanie z aplikacji Google Shopping. Zerknij sobie na ofertę agencji soluma sem z Warszawy oni mają doświadczenie w tym temacie i robią to bardzo skutecznie. mój prawie upadający sklep podnieśli na nogi w ciągu kilku miesięcy i teraz nie mogę już narzekać
Jeśli chodzi o sklep stacjonarny, to reklama w Internecie na pewno niewiele pomoże. Lepiej wtedy postawić na tradycyjne formy reklamy takie jak wynajem telebimów. Na pewno taka reklama zainteresuje wiele osób.
Reklama w sieci cieszy się dużą popularnością i niewątpliwie warto zadbać o to by wszelkie tego typu działania marketingowe były prowadzone rozsądnie i przede wszystkim skutecznie. Ja jestem zdania, że warto współpracować z dobrą agencją interaktywną w tym zakresie. Ciekawą ofertę ma PromoTraffic http://promotraffic.pl/ - zespół doświadczonych specjalistów, którzy znają tajniki skutecznej reklamy i promocji firmy w sieci.
Kupiłabym reklamę druk roll up i postawiła w publicznym miejscu lub w pobliżu sklepu, aby ludzie widzieli, gdzie mają iść. Dodatkowo może jeszcze reklama w internecie? Takie opcje są najprostsze, ale okazuje się również, że najbardziej skuteczne. Warto zerknąć.