Sposoby oszczędzania w firmie - często lekceważone punktu
Moderator:mkamil
Czasami zmiana dostawcy energii elektrycznej może zadecydować o sporych oszczędnościach. My wiemy o tym z autopsji, gdyż od kiedy współpracujemy z Oddziałem Energetycznym POLONTEX S.A. to nasze rachunki za prąd znacznie spadły, a to za sprawą ich doradztwa energetycznego!
-
- Użytkownik
Skutecznie pomoże oszczędzać dobra ksiegowa, bez dwóch zdań. Doradztwo i opieka księgowa dziś mają podstawowe znaczenie. Tu polecam kontakt z biurem rachunkowym z Warszawy Abasus p. Jadwigi Adamus. Księgowa super, doświadczona, radząca sobie z trudnymi przypadkami
Czy na Forum jest ktoś z biznesem w całości zdalnym? Chodzi mi o to, że ktoś prowadzi firmę bez posiadania dużego biura, w którym trzeba zapewnić pracownikom stanowiska pracy, a posiada tylko niewielki lokal, a większość lub cała kadra pracuje z domu, łącząc się przez internet z siecią firmową.
Jak taki model się sprawdza w praktyce? Jak możliwość pracy z domu odbija się na efektywności pracowników? Czy są problemy z dotrzymywaniem terminów wykonywania zleconych zadań, ich jakością?
Ktoś zdecydował się na taką oszczędność? Jakby nie patrzeć - odpadają ogromne opłaty za czynsz, prąd, zakup umeblowania itd.
Jak taki model się sprawdza w praktyce? Jak możliwość pracy z domu odbija się na efektywności pracowników? Czy są problemy z dotrzymywaniem terminów wykonywania zleconych zadań, ich jakością?
Ktoś zdecydował się na taką oszczędność? Jakby nie patrzeć - odpadają ogromne opłaty za czynsz, prąd, zakup umeblowania itd.
Jeśli chodzi o wybór fotowoltaiki, to radzę zerknąć tutaj - https://ekofachowcy.pl/fotowoltaika/faq/ranking/ranking-producentow-paneli-fotowoltaicznych Na tej podstawie już można podjąć pewne decyzje. Nie chodzi jednak o zakup najtańszego rozwiązania, tylko wybór takiego zestawu, który robi różnicę, masz coś wartościowego, z długą gwarancją i wystarczy na lata. To podstawa.
według mnie warto zainwestować w fotowoltaikę, zielona energia jest przyszłością, pozwala na obniżenie kosztów ale i jest bardziej ekologiczna dla środowiska, zrobiliśmy instalację u Stilo energy https://stiloenergy.pl/ 100% profesjonalistów i długo nie czekaliśmy na montaż