Zarabianie na swoich pasjach?
Moderator:mkamil
-
- Użytkownik
Jeśli ktoś ma trochę pasji graficznej to na pewno ma okazję zarobić na www.cupsell.pl/strony/zarabiaj.html
-
- Użytkownik
Jeśli z pasji uczynimy źródło zarobku to przyniesie nam to satysfakcję
Komfortowe ogrody zimowe - sprawdź!
uważam że na wszystkim idzie zarobić liczy się dobry pomysł i zawziętość w tym co się robi. Oraz dobra reklama. Mogę też wam polecić firmę www.posit.pl/ która pomaga mi w pozycjonowaniu. ale także zajmuje się reklamą adwords w stałej i niskiej cenie polecam.
-
- Użytkownik
Ja się osobiście przekonałam na sobie i na innych osobach z otoczenia, że to jest możliwe, tylko trzeba dokładnie określić, co chce się robić (a nie zawsze jest to proste...) i ustalić określony plan, jak chcemy do tego dojść.
Jeśli chodzi o kwestię przymusu, który rzekomo obrzydza nawet największą pasję... cóż, trudno mi w to uwierzyć. Lepiej wobec tego zajmować się czymś, czego i tak nie lubimy, a pasjom poświęcać się w wolnym czasie (które przecież nie jest znowu tak wiele...)?
Jeśli chodzi o kwestię przymusu, który rzekomo obrzydza nawet największą pasję... cóż, trudno mi w to uwierzyć. Lepiej wobec tego zajmować się czymś, czego i tak nie lubimy, a pasjom poświęcać się w wolnym czasie (które przecież nie jest znowu tak wiele...)?
-
- Użytkownik
zarabianie z pasją to zapewne marzenie każdego.. o wiele lepiej jest wstawać rano do pracy i robić to co się lubi i dawać 100% z siebie niż działać z przymusu. Pasja dodaje nam skrzydeł, dzięki niej zawsze można osiągnąć sukces.
Ja pasjonuje się grafiką komputerową i wiem, że można zarabiać też w ten sposób na kilka sposobów. Myślałem, czy nie spróbować robić nadruk na koszulkach, lubię projektować wzory i grafiki tego typu. Tylko boję się trochę wydatków, chyba trzeba wziąć na to kredyt.
Uważam, że jest to możliwe jak ma się umiejętności lub talent. Mój dobry kolega zarabia na fotografii. Wynajmuje studio fotograficzne w krakowie z dobrym wyposażeniem w lampy i modyfikatory światła. Robi tam sesje lub zdjęcia na zamówienie np. do dokumentów.
-
- Użytkownik
Pomysł na pewno fajny
Wtedy praca jest nie tyle obowiązkiem, co przyjemnością.
Problem w tym, że z moich pasji nijak nie da się wycisnąć grosza. Lubię ćwiczyć na siłowni, czytać i grać w gierki militarne w stylu tej: dogry.pl/command-and-conquer-tiberium-alliances Raczej nie widzę tu sposobu na zarobek
Wtedy praca jest nie tyle obowiązkiem, co przyjemnością.
Problem w tym, że z moich pasji nijak nie da się wycisnąć grosza. Lubię ćwiczyć na siłowni, czytać i grać w gierki militarne w stylu tej: dogry.pl/command-and-conquer-tiberium-alliances Raczej nie widzę tu sposobu na zarobek
- AnnaWilusz
- Użytkownik
Moją pasją jest fotografia i zarabiam na tym. Średnio raz, dwa razy w miesiącu robię zdjęcia na ślubach oraz innych uroczystościach. A dodatkowo pracuję na cały etat, więc jestem zadowolona ze swoich zarobków.