Czego potrzebuje firma?
Moderator:mkamil
Nie wiem z jakiej branży jesteś, ale na pewno będziecie inwestować w oprogramowanie dla firmy. Zanim coś wybierzecie poczytaj sobie kilka portali, które opisują systemy IT. Na stronie oprogramowaniedlafirmy.pl opisywany jest m.on program magazynowy i elektroniczny obieg dokumentów. Jest różnorodność, dlatego znajdziesz tam informacje dla każdej branży.
Ogólnie dużo mówi się ostatnio o systemach informatycznych dla firm. Ludzie przeważnie wybierają oprogramowanie dedykowane, bo lepiej wtedy funkcjonuje. Zobacz sobie m.in tu www.connecto.pl/workflow-czyli-sprawny-przeplyw-pracy jak wygląda takie oprogramowanie oraz jakie daje korzyści.
Każda firma powinna zainwestować w profesjonalną i przyjazną dla odbiorców stronę internetową. Obecnie większości usług poszukujemy przez internet, więc często jest to główne źródło pozyskiwania nowych klientów. Ważne jest też, aby firmowa strona internetowa była dostosowana do wyświetlania na urządzeniach mobilnych, jako że coraz większy odsetek internautów korzysta z telefonów lub tabletów poszukując informacji w sieci.
Nie ma nic bardziej nieefektywnego niż robienie efektywnie czegoś, co nie powinno być robione wcale.
Tak, warto mieć sprawdzone biuro tłumaczeń, które będzie mogło tłumaczyć nam papiery ze wszystkich języków, kiedy potrzebujemy z hiszpańskiego, to mamy, kiedy z rosyjskiego, to tak samo. Ja mogę polecić tlumaczeniakontynent.plBledzix11 pisze:Nie raz potrzebne są różnego rodzaju tłumaczenia specjalistyczne..
Oczywiście, nowoczesnego biura w dobrej i prestiżowej lokalizacji. Ja lokal dla swojej firmy w Łodzi znalazłem dzięki internetowej wyszukiwarce biur: www.officemap.pl/search/list/?&city=lodz. Zaawansowane filtry bardzo ułatwiają zadanie. Obecnie jesteśmy w trakcie przenosin ze starego biura w mniej atrakcyjnej dzielnicy miasta do wynajętego biura znajdującego się niedaleko centrum. Liczę na to, że dzięki temu zyskam więcej zleceń i będę mógł rozszerzyć działalność firmy na inne miasta Polski.